Луната на 9 ноември - в знака на Козирога

На 09.11.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Нарастваща Луна". Това е 5-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Козирог ♑. Процентът на осветеност на Луната е 27%. Изгревът на Луната е в 13:47, а залезът е в 20:03.

Хронология на лунните дни

5 лунен ден от 12:48 11/08/2021 до 13:47 11/09/2021

6 лунен ден от 13:47 ч. 11.09.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние на 9 ноември 2021 г.

Луната е в зодиакален знак Козирог (±)

Луната в знака Козирог. Не се препоръчват каквито и да било взаимоотношения с държавни органи и структури. Възможни са финансови загуби, затова се въздържайте, по възможност, от операции с пари. Ако се налага, може да продавате, наемате или купувате имоти, там проблеми не се предвиждат.

5 лунен ден (-)

На 9 ноември 2021 г. в 12:00 - 5 лунен ден. Пренебрегването на собствените ви принципи и дългови задължения, нерешителност и съмнение могат да доведат до много значителни промени в плановете ви и да сложат край на постигането на предварително планирани начинания. Трябва да покажете максимално съзнание и да се опитате да избегнете негативните влияния отвън. Особено внимание трябва да се обърне на храната, консумирана през този ден.

Нарастваща луна (+)

Луната е във фаза на нарастваща луна. Първата лунна фаза се брои от новолунието до началото на първата четвърт на луната (началото на втората фаза). През този период Луната се намира в началото на своя растеж. Първата фаза се характеризира с увеличаване на енергията за изпълнение на планираните дела. През този период се препоръчва да се правят планове и да се стартират нови проекти, да се претеглят и очертават планове за развитие на новоизработени идеи, да се анализират внимателно проблемите и проблемите, както от бъдещия период, така и тези, които са останали неизпълнени от предходния лунен месец . На физиологично ниво в първата лунна фаза тялото натрупва сила. Енергията все още е доста ниска във всички области на живота, било то здраве, личен живот или бизнес. Както в работата, така и в личната сфера идва етапът на преосмисляне на текущите отношения и е много вероятно те да бъдат изведени на най-високо ниво. Бързо се появяват нови връзки и познанства. Заедно с нарастването на луната през този период се увеличава и жизнената енергия.

Подобни статии