Маг Розали: Близнаците цъфтят от щастие, на Телеца му върви в бизнеса, прилив на сили за Девата

Маг Розали използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. Помага при всякакви проблеми. За личен прием, гледане и разваляне на магии, изготвяне на талисмани и амулети, персонален хороскоп можете да се свържете с нея чрез профила й във Фейсбук Mag Rozali (където има директни сесии за приятелите), на импулсен телефон 090063077 код 234 имп. 2.40/мин. или 0878 313 005. За българите в Испания: 0034 604 24 24 48. Предаванията й можете да гледате във фейсбук профила Mag Rozali и Ютуб канал Mag Rozali.

Овен – пазете се от измами

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате чувства и емоции. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорния свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта си, за да станете по-мъдри.  

Телец – важните неща

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Оставате здраво стъпили на земята. Черпите енергия и сила от нея. Структурирате приоритетите си и давате ход на важните неща в живота ви. Предстоят ви нови бизнес проекти, които ще се увенчаят с огромен успех във времето. Ориентирайте се към работа и сделки през интернет. В края на периода са възможни временни сътресения в семейството ви. Бъдете благосклонни и разбиращи към партньора си и хората около вас.  

Близнаци – спомени от миналото

Свършената работа ви дава чудесно удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати. Щастието витае навсякъде около вас.  

Рак – виждате скритото

Възприятията в този период са много засилени. Виждате и чувствате неща, които другите не могат да видят и осъзнаят. Не се плашете! Не полудявате! Астралът и ангелите ви изпращат нови послания и предупреждения, за да не сгрешите по пътят си. Съдбата е на ваша страна, но само, ако слушате интуицията си и вътрешния си глас. Възприемате случващото се около вас по нов и непознат за вас начин. Можете да използвате потока от информация ,който получавате през този период, за по-висши цели.  

Лъв – емоционален натиск

Прекалено много отговорности и извънредни ангажименти тежат на вашите плещи. Обременени сте от неуспешен брак или неприятности в работата. Налагате си самоограничения и действате под възможностите си. Чувствате огромен психологически натиск. Обзема ви чувство на безизходност. Отърсете се от всички тези неща, от голямото бреме, което носите, за да ви доведе това до голям успех.  

Дева – труд и успех

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на личните ви усилия, които полагате през този период. Вдъхновявате околните с действията си и непреклонността ви пред пораженията. Напредъкът е пред вас и ще се дължи изцяло на  упорития труд, който полагате. Чувствате повишена енергия и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.  

Везни – нова посока

Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред,отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.  

Скорпион - окрилени

Успешен край на едно начинание. Чувствате се удовлетворени, обаче имате желанието да повторите този успех. Възприемате себе си по нов начин, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите усилия и се чувствате доволни от успеха. Това ви прави щастливи и уверени в себе си. Чувствате се леки и окрилени въпреки умората, която чувствате. 

Стрелец – мрачни емоции

Разочарование, несъгласие, съперничество. Унили сте, вследствие на хода на нещата около вас. Всичко изглежда тъжно, нерадостно и мрачно. Емоционално сте сринати, изпитвате болка, мъка скръб. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани отвътре. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или близък човек. 

Козирог – силна позиция

Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро и макро космоса е свързано. Енергията  буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си. Задържате силната позиция, в която сте сега. 

Водолей – не се претоварвайте

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция, това са само някои от нещата, които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация, изчаквате следващото начинание и предизвикателство, което ще ви предложи съдбата. Продуктивни сте, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни в желанието да си починете, да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции.  

Риби – възраждане

Период на почивка и отдих. За някои от вас това е отмора след дълго боледуване, или период на възстановяване. Край на лечението, заточението и усамотението. Оставяте всичко лошо настрана и възстановявате енергията си. Ум, тяло, сърце и дух се обединяват в едно, за да се възродите изцяло.

  

Знаци за 31 август – 6 септември

 

Таро карта на периода - Четворка Жезли

 

През този период хармонията, омиротворението и спокойствието ще витаят около вас. Започва нов период, през който ще завършите успешно започнати в миналото начинания. За много от вас предстои семейно събиране, в което ще цари обстановка на любов и изобилие. Можете да се впуснете в нова романтична връзка. Просперитетът няма да ви изостави, ще получите признание и възнаграждение за положени усилия.

Сега е моментът, когато всичко се нарежда чудесно. Сърцето ви е изпълнено със щастие, с желание, красота и цялостност. Удовлетворени сте и чувствате божията благословия.

 

Камък на щастието - кехлибар

Цвят на щастието - червено

Цифра на щастието - 9

Още по темата: зодии

Подобни статии