Маг Розали: Близнаците да обърнат внимание на сънищата си, късметът е на страната на Скорпиона

Прогноза до 16 август

Маг Розали използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. Помага при всякакви проблеми. За личен прием, гледане и разваляне на магии, изготвяне на талисмани и амулети, персонален хороскоп можете да се свържете с нея чрез профила й във Фейсбук Mag Rozali.

Овен – административни пречки

През този период може да ви се наложи да се справите или конфронтирате с държавната администрация. По-добре е да не влизате в спор и да понесете всичко, което ви е подготвено от администрацията. Това може да са някакви проблеми с документи, глоби, данъци и др. Оправете всичко бързо, за да се насладите на осъществяването на новите ви планове. За много от вас е дошъл моментът за стартиране на дълго отлаган във времето проект,който ще ви донесе много парични постъпления.

 

Телец – нова надежда

Справедливостта възтържествува и разкрива последствията от миналото. Тя дава всекиму заслуженото. Постигате баланс и хармония след редица изпитания и премеждия. Достигате до равновесие със самите себе си. Ставате част от едно равностойно партньорство, виждате и двете страни на дадена ситуация. Постигате с лекота споразумения. За някои от вас предстои благоприятен изход, свързан с юридически въпрос.

 

Близнаци – сънищата ви помагат

Изпитвате необходимост от усамотение. Имате нужда от повече грижи за душата си. Прекарвате ценно време в усамотение. Правите преоценка на истинските чувства и се консултирате с вътрешния си глас. Обърнете повече внимание на сънищата си през този период и важните поуки от тях. Отговорите, които търсите, трябва да намерите сами. Само тогава ще постигнете напълно целите си.

 

Рак – помощ свише

Възприятията в този период са много засилени. Виждате и чувствате неща, които другите не могат да видят и осъзнаят. Не се плашете! Не полудявате! Астралът и ангелите ви изпращат нови послания и предупреждения, за да не сгрешите по пътя си. Съдбата е на ваша страна, само ако слушате интуицията си и вътрешния си глас. Възприемате случващото се около вас по нов и непознат за вас начин. Можете да използвате потока от информация, който получавате през този период за по-висши цели.

 

Лъв - стабилност

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

 

Дева - възраждане

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна, забравени и изконни душевни ценности, ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство, дори там, където сте имали съмнения. Някаква невидима сила бди над вас и ще ви закриля през този период. Настъпва време на промени. Пътят е открит, възможностите са отворени. Прекрасен период за започване на нови проекти или работа.

 

Везни - подкрепа

Проявете разбиране към всички около вас. Включително хората от семейството ви. Бъдете като майка за тях. Говорете им и ги напътствайте. Те се нуждаят от вашата подкрепа, за да намерят верният път. Само внимавайте да не прекалите със съветите и напътствията, за да не отблъснете хората от вас.

 

Скорпион - успех

Предстои обрат на съдбата. Начало или край на житейски цикъл. Ще имате късмет, шанс за растеж и развитие. Носите се по вълната на успеха. Оглеждайте се за неочаквани възможности,които може да са временни, но да ви дадат големи успехи.

 

Стрелец - самоанализ

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно и страшни, и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате всякакви чувства. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорният свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта си, за да станете по-мъдри.

 

Козирог - хармония

Справедливостта възтържествува и разкрива последствията от миналото. Тя дава всекиму заслуженото. Постигате баланс и хармония след редица изпитания и премеждия. Достигате до равновесие със самите себе си. Ставате част от едно равностойно партньорство, виждате и двете страни на дадена ситуация. Постигате с лекота споразумения. За някои от вас предстои благоприятен изход, свързан с юридически въпрос.

 

Водолей – смело напред

Спрете да се самоизмъчвате. Не обръщайте внимание на лошите сънища, които ще ви преследват през този период. Игнорирайте мъчителните спомени и се усмихнете на живота. Не се страхувайте, че ще загубите любовта на околните. Периодът е труден за вас, но, ако се освободите от минали спомени и неприятни преживявания, ще се адаптирате към ситуацията и ще успеете. Не обръщайте внимание на критики и и клюки. Те са абсолютно неоснователни

 

Риби – не бъдете лекомислени

Всеки път, когато прилагате своята воля и енергия, вие създавате съответното силово поле. Инструментите, които ползвате за това, могат да бъдат най-различни. Не оставяйте нещата на случайността. Ще получите по-добър резултат, ако вложите повече грижа и старание в своята работа. Не се отнасяйте лекомислено към съветите от близки хора и не ги подминавайте. Старайте се да влагате своята енергия и чувство във всичко, което вършите през този период.

Знаци за 10-16 август

Таро карта на периода - Шестица Камъни

През този период ще се чувствате като кораб, който се движи в безкрайно море. Внимавайте, защато корабът не е здрав и пропуска вода. Пренаредете нещата, за да намалите загубите. Погледнете в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезаем, но краткосрочен успех. Корените му са здрави, но трябва да полагате усилия и грижи за тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре, но условията се променят.

 

Камък на щастието - лунен камък

Цвят на щастието - жълто

Цифра на щастието - 55

Още по темата: зодии

Подобни статии