Маг Розали: Близнаците отново в играта

Маг Розали използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. Помага при всякакви проблеми. За личен прием, гледане и разваляне на магии, изготвяне на талисмани и амулети, персонален хороскоп можете да се свържете с нея чрез профила й във Фейсбук Mag Rozali (където има директни сесии за приятелите), на импулсен телефон 090063077 код 234 имп. 2.40/мин. или 0878 313 005. За българите в Испания: 0034 604 24 24 48. Предаванията й можете да гледате във фейсбук профила Mag Rozali и Ютуб канал Mag Rozali.

Овен – спокойствие и увереност

Кулминация на събития, усилия и преживявания от миналото. Предстои ви изпълнение на даден проект, който ще се увенчае с почести. Печелите възхищението на околните. Постиженията носят промени, които в същото време поддържат стабилното ви състояние. Сигурността и просперитета създават у вас чувство на спокойствие и цялост. Това може да се отнася за пътуване, нов дом или дипломиране. Умело давате посока на живота си. Самоувереност, успехи и дълготрайно щастие ще ви съпътстват през този период.

Телец - бъдете перфектни

Изпипвайте всичко до последния детайл. Обръщайте внимание и на най-малките подробности, за да не съжалявате после. Бъдете перфектни, както в облеклото си, така и в работата си. Само така ще имате успех и ще се доберете до повишението, което отдавна ви чака и сте заслужили със своята всеотдайност и себераздаване на всички нива. Бъдете спокойни, позитивни и уверени. Не разрешавайте на никого да ви обвини в немарливост и незаинтересованост. Бъдете перфектни!

Близнаци – бива ви за споразумения

Справедливостта възтържествува и разкрива последствията от миналото. Тя дава всекиму заслуженото. Постигате баланс и хармония след редица изпитания и премеждия. Достигате до равновесие със самите себе си. Ставате част от едно равностойно партньорство, виждате и двете страни на дадена ситуация. Постигате с лекота споразумения. За някои от вас предстои благоприятен изход, свързан с юридически въпрос. 

Рак – успехът ви очакв

Свършената работа ви дава чудесно удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати.

Лъв – доброто идва

Самота, страдание и мъка, частични загуби. Страдате за повърхностна любовна връзка или брак. Игнорирани сте от близките ви хора. Изпитвате разочарование и мъка за неосъществени надежди и мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно. Това е само един лош период, който ще отмине.

Дева – рози с бодили

Започвате нова връзка, изпълнена с много радост и надежда. Внимателно се вгледайте в човека до вас, за да не страдате пак. Преценете и обследвайте отношенията си, за да знаете дали можете да се доверите напълно. Само така ще можете да поемете по новия път, който се открива пред вас. Не забравяйте, че пътят на любовта е изпълнен с цветя - предимно рози. Пазете се от бодилите им.

Везни - задоволство

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност и спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех. Постигате и осъществявате дългосрочна цел, доволни сте от себе си. Печелите уважението на околните с достойнство и чест.

Скорпион – разумни решения

Обмисляте нови начинания. Уверено взимате разумни решения. Приближавате се по-близо до целта. Планирате първите етапи от успешно начинание. Подробно проучете нещата преди да се заемете с бизнес сделка. Приложете на практика знанията си. Предстоят добри възможности, свързани с търговски преговори и сделки. Използвайте добродетелите си да помогнете на себе си и нуждаещите се.

Стрелец – приспособете се

Успешно направлявате непостоянната съдба. Налага се през този период да се приспособите към незабележими трудности и препятствия. Изправяте се пред пречки, които ви карат да направите преоценка на досегашния си живот. Направете творчески промени и вкарайте в действие прекрасното си настроение и чувство за хумор, за да постигнете всичко, което искате през този период.

Козирог – ясен поглед

Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътстват през този период. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивия и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. Имате добро здраве,приятелство, активен живот, сигурност и безопасност. Наслаждавате се на времето, прекарано под галещите лъчи на слънцето.

Заслужили сте нечие одобрение или са ви повишили в работата и сега празнувате с приятели.

Водолей – положете усилия

Чувствате, че нещо ви спира, като че ли сте в капан. Намирате се в неизгодно положение. Не можете да избегнете трудната ситуация. Налага се да разчитате на преценката на другите. Трябва да положите усилия и да бъдете по-смели, за да избягате поне временно от ситуацията. Пазете се от клевети, бедствие и разкаяния, внимавайте да не ви сполети някакво нещастие.

Риби – чувствате се сами

Борите се да съхраните духа си, да останете на повърхността. Изчерпали сте всички ресурси, вече усещате липсата на пари и енергия. Преживявате самотен етап от живота си. Чувствате се изоставени, жадувате за съвети. Предстоят ви временни затруднения и бедност. Налага се да се приспособите към променящата се ситуация.

 

Таро карта на периода – Дъщеря на Камъните

 

През настоящия период всички ще бъдем ученици. Ще трябва да се научим да изразяваме почит и уважение към всички около нас. Ще трябва да се стремим към нови знания и придобиване на нови умения. Трябва да бъдем много концентрирани през този период, за да не изпуснем важния урок, който съдбата ни е приготвила. Ще имаме внезапни проблясъци и озарение на съзнанието, които ще ни помагат в трудните моменти. За всички предстоят много нови възможности. Изправени сме пред нов етап от нашия живот.

Камък на щастието – лунен камък

Цвят на щастието - тъмнокафяв

Цифра на щастието - 8

 

Подобни статии