Маг Розали: Пълен рестарт за Рака, Стрелецът преосмисля живота си, Водолеят тъпче на място

Звездна прогноза за 24 - 30 август

Маг Розали използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. Помага при всякакви проблеми. За личен прием, гледане и разваляне на магии, изготвяне на талисмани и амулети, персонален хороскоп можете да се свържете с нея чрез профила й във Фейсбук Mag Rozali (където има директни сесии за приятелите), на импулсен телефон 090063077 код 234 имп. 2.40/мин. или 0878 313 005. За българите в Испания: 0034 604 24 24 48. Предаванията й можете да гледате във фейсбук профила Mag Rozali и Ютуб канал Mag Rozali.

Овен – дълбоки чувства

Дълбоки и силни чувства ви подтикват към действие и ви гарантират успех. Продължителното страдание дава тласък на огромна мощ, която, ако бъде насочена правилно, ще ви освободи от потисничеството. Взимате окончателно решение, което ще окаже съществена роля върху вашия живот. За много от вас това може да бъде прекратяване на връзка или подаване на документи за развод.

 

Телец – нов старт

Ново начало във всяко поприще на живота. Ще се чувствате възпламенени и пълни с енергия. Много жизнени и пълни с идеи. Предстоят авантюри и нови начинания.

 

Близнаци - хармония след премеждия

Справедливостта възтържествува и разкрива последствията от миналото. Тя дава всекиму заслуженото. Постигате баланс и хармония след редица изпитания и премеждия. Достигате до равновесие със самите себе си. Ставате част от едно равностойно партньорство, виждате и двете страни на дадена ситуация. Постигате с лекота споразумения. За някои от вас предстои благоприятен изход, свързан с юридически въпрос.

 

Рак - подем

През този период пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Ще бъдете обзети от нови идеи и творчески подем, за които до момента не сте подозирали. Буквално всяка минута ще имате ново просветление и напътствия от боговете. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания. Прекрасен период за художници, бизнесмени и творци във всяка една област.

 

Лъв – бъдете перфектни

Изпипвайте всичко до последния детайл. Обръщайте внимание и на най-малките подробности, за да не съжалявате после. Бъдете перфектни както в облеклото си, така и в делата си. Само така ще имате успех и ще се доберете до признанието и повишението, които отдавна ви чакат и сте заслужили със своята всеотдайност и себераздаване на всички нива. Бъдете спокойни, позитивни и уверени. Не разрешавайте на никого да ви обвини в немарливост и незаинтересованост.

 

Дева – нова посока

Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.

 

Везни - самоанализ

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате всякакви чувства. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорния свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта си, за да станете по-мъдри.

 

Скорпион - обновление

Пред вас е важна и необходима промяна в начина ви на живот. Това ще ви даде свобода и обновление. Ще изпитате страх от неизвестното заради тази промяна, но също така ще стимулирате по-нататъшното си развитие. Не се страхувайте, намирате се на прага на нов и благоприятен цикъл от вашия живот. Много от вас ще изпитват страх от загуба, страх от смърт или от естествения развой на нещата. Не се поддавайте на тези чувства - илюзията на смъртта е разделяща аза от миналото, за да започне нов живот. Дошъл е краят на една епоха или връзка и трябва да поемете своя път напред.

 

Стрелец - преоценка

Успешно направлявате непостоянната съдба. Налага се през този период да се приспособите към незабележими трудности и препятствия. Изправяте се пред пречки, които ви карат да направите преоценка на досегашния си живот. Направете творчески промени и вкарайте в действие прекрасното ви настроение и чувство за хумор, за да постигнете всичко, което искате през този период.

 

Козирог - увереност

Осъзнавате ролята си в обществото. Показността ви и оригиналността печелят уважение и последователи. Притежавате увереност, необходима, за да поемате рискове и да дадете насока на живота си. Нужни са ви силна воля и дисциплина за завършването на някаква задача или за получаването на квалификация. За бизнесмените: дипломатичността при сключването на бизнес сделки дава положителни резултати. Внимавайте: добрите ви маниери са поставени на изпитание

 

Водолей – внимавайте в картинката

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата или в бизнеса ви. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност, слабост. Тъпчете на място. Нещата, които сте създали, се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните.

 

Риби – лъжовни чувства

Не обръщате внимание на предупрежденията. Обзело ви е лъжливо чувство за безопасност. В резултат на напрежението вярата ви се разпада. Изправяте се срещу собствените си страхове, повече не можете да отричате истината. Изоставят ви - връзките ви се дестабилизират. Околните изгубват доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този период за неочаквани травми или финансови загуби. Ще получите прозрение и просветление и възможност за ново начало.

Знаци за 24-30 август

Таро карта на периода - Четворка чаши

През този период всичко ще ви изглежда скучно, изхабено и познато до болка. Ще се чувствате незадоволени от постигнатото и отегчени от живота. Ще имате желание да тръгнете нанякъде, но не ви е ясно в коя посока. Пътят към нещо по-добро изглежда твърде трънлив и труден. Чувствате се застопорени и изпитвате противоречия в себе си. Нямате желание за каквото и да е. Нещата ви изглеждат по-трудни, отколкото са в действителност. Вземете си почивка и се отдайте на пълен релакс. След това с нови сили се втурнете пак в живота.

Камък на щастието - Лунен камък
Цвят на щастието - синьо
Цифра на щастието - 0

Още по темата: зодии

Подобни статии