Маг Розали с прогноза за 5 - 11 октомври: Съдбата гали Телеца, Овенът се радва на успех

Маг Розали използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. Помага при всякакви проблеми. За личен прием, гледане и разваляне на магии, изготвяне на талисмани и амулети, персонален хороскоп можете да се свържете с нея чрез профила й във Фейсбук Mag Rozali (където има директни сесии за приятелите), на импулсен телефон 090063077 код 234 имп. 2.40/мин. или 0878 313 005. За българите в Испания: 0034 604 24 24 48. Предаванията й можете да гледате във фейсбук профила Mag Rozali и Ютуб канал Mag Rozali.

Овен – уважават ви

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност, спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех. Постигате и осъществявате дългосрочна цел, доволни сте от себе си. Печелите уважението на околните с достойнство и чест.

 

Телец – точните решения

В този период сте уверени, че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка една ситуация. Сигурни сте във всяко едно начинание и изпитвате увереност. Нямате нужда от никакви наставления и съвети. Знаете, че решенията, които вземате, са верните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна.

 

Близнаци – в настроение за промени

Успешно направлявате непостоянната съдба. Налага се през този период да се приспособите към незабележими трудности и препятствия. Изправяте се пред пречки, които ви карат да направите преоценка на досегашния си живот. Направете творчески промени и вкарайте в действие прекрасните си настроение и чувство за хумор, за да постигнете всичко, което искате през този период.

 

Рак – златната средата

Магически период за вас. Смесете нещата в най-правилната пропорция и така ще постигнете желаният резултат. Премислете добре и анализирайте проблемите си. Начертайте си план за действие и го следвайте стъпка по стъпка. Не залитайте наляво или надясно, следвайте средният път. Сега не е време за крайности. Периодът ще е успешен, ако сте умерени и не се поддавате на изкушенията, които ще ви заобикалят.

 

Лъв – различни пътища

Пред вас съществуват много възможности. Всеки път си има своите особености. Въпреки, че някои пътища изглеждат в началото еднакви или дори тръгват от едно и също място, те водят до различни върхове. Доверете се на своя вътрешен глас, за да ви подскаже той накъде води вашият собствен път. Насочете своята енергия и интелект право към целта. Бъдете обаче много внимателни в избора на направлението към нея. Животът има особено чувство за хумор.

 

Дева – ред в хаоса

През този период кристално ясната мисъл ще ви помогне да откриете отговорите на въпросите, които ви мъчат от дълго време. Вникнете в реалността, пробийте си път към истината през царството на хаоса. Проявете интелектът си и използвайте силата на умът ви. Изпипвайте детайлите - само така ще получите просветление на съзнанието и мисълта. Много от вас могат да стигнат до истини и заключения, за които дори не са и подозирали преди.

 

Везни - увереност

Осъзнавате ролята си в обществото. Показността ви и оригиналността печелят уважение и последователи. Притежавате увереност,необходима да поемате рискове и да дадете насока на живота си. Нужни са ви силна воля и дисциплина за завършването на някаква задача или за получаването на квалификация. За бизнесмените: дипломатичността при сключването на бизнес сделки дава положителни резултати. Внимавайте - добрите ви маниери са поставени на изпитание.

 

Скорпион – тъгувате

Разочарование, несъгласие, съперничество. Унили сте, вследствие на хода на нещата около вас. Всичко изглежда тъжно, нерадостно и мрачно. Емоционално сте сринати, изпитвате болка, мъка скръб. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани отвътре. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или близък човек.

 

Стрелец - дипломация

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

  

Козирог – уморени и щастливи

Успешен край на едно начинание. Чувствате се удовлетворени, обаче имате желанието да повторите този успех. Възприемате себе си по нов начин, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите усилия и се чувствате доволни от успеха. Това ви прави щастливи и уверени в себе си. Чувствате се леки и окрилени въпреки умората, която чувствате.

 

Водолей – не унивайте

Самота, страдание и мъка, частични загуби. Страдате за повърхностна любовна връзка или брак. Игнорирани сте от близките ви хора. Изпитвате разочарование и мъка за неосъществени надежди и мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

 

Риби – хармонични енергии

Предстои раждането на една ценна и равностойна връзка – интимна, но не задължително сексуална. Връзката ще е на по-високо ниво. В нея ще намерите любов, взаимно разбирателство, дълбоки чувства. Хармоничният поток от енергия ще създаде чувството на лекота и комфорт. Най-накрая ще получите така желаното доверие и свобода във връзката с партньора си.

Знаци за 5 – 11 октомври

Таро карта на периода - Шестица жезли 

През този период успехът ще дойде при вас в резултат на упорит труд. Напредъкът ще се дължи на личните ви усилия. Чувствате прилив на жизнена енергия и това ще ви помогне да реализирате много от вашите задачите. Ще бъде напрегнат период, изпълнен с много усилия от ваша страна. В края на периода ще бъдете удовлетворени от постигнатите цели и свършената работа. Поставяте високи цели пред вас и с тях вдъхновявате и околните. Не се притеснявайте всичко ще бъде прекрасно изпълнено. Успехът е на ваша страна.

Камък на щастието - аметист

Цвят на щастието - червено

Цифра на щастието - 5

 

 

 

Още по темата: зодии

Подобни статии