Маг Розали: Шесто чувство помага на Рибите

Маг Розали използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. Помага при всякакви проблеми. За личен прием, гледане и разваляне на магии, изготвяне на талисмани и амулети, персонален хороскоп можете да се свържете с нея чрез профила й във Фейсбук Mag Rozali (където има директни сесии за приятелите), на импулсен телефон 090063077 код 234 имп. 2.40/мин. или 0878 313 005. За българите в Испания: 0034 604 24 24 48. Предаванията й можете да гледате във фейсбук профила Mag Rozali и Ютуб канал Mag Rozali.

Овен – в рутината на живота 

Мечта, която е била превърната в реалност, сега е в процес на разпадане. Изпитвате скука, отегчение и апатия. Попадате в рутината на безцелния живот. Живеете ден за ден. Не намирате наслада в дейностите, които сте обичали да вършите. Постигнали сте целите си, но не се радвате на плодовете на труда си. Не виждате никаква възможност за подобрение, нямате никаква висша цел.

 

Телец - почести

Кулминация на събития, усилия и преживявания от миналото. Предстои ви изпълнение на даден проект, който ще се увенчае с почести. Печелите възхищението на околните. Постиженията носят промени, които в същото време поддържат стабилното ви състояние. Сигурността и просперитетът създават у вас чувство на спокойствие и цялост. Това може да се отнася за пътуване, нов дом или дипломиране. Умело давате посока на живота си. Самоувереност, успехи и дълготрайно щастие ще ви съпътстват през този период.

 

Близнаци – по пътя на боговете

През този период пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Ще бъдете обзети от нови идеи и творчески подем, за които до момента не сте подозирали. Буквално всяка минута ще имате ново просветление и напътствия от боговете. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания. Прекрасен период за художници, бизнесмени и творци във всяка една област.

 

Рак – маските падат

Предстои ви кулминация и край на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте - краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

 

Лъв – трудни победи

Имате нужда от съсредоточаване на усилията и контрол над емоциите. Трябва да направите съзнателен опит за преодоляване дори и временно на вътрешен конфликт. Това ще ви е нужно, за да осъществите някаква задача. Трябва да упражните контрол над дадена ситуация, в която участват конфликтни страни. Преодолявате пречките, благодарение на упоритостта ви и силния ви дух. Очакват ви триумф и победи.

 

Дева – разум и чувства

Кураж и жизненост са необходими за реализирането на целите ви. Проявявайте амбиция, спокойствие, нежна сила. Интелектът и разумът в комбинация с ентусиазъм и енергичност ще ви помогнат през тази седмица. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Имайте доверие във висшите сили, които ви помагат през този период.

 

Везни – пазете си силите

Потискането на някаква болезнена ситуация съживява първични сили у вас. Когато използвате тази енергия правилно и в положителна посока, ще ви се дадат сили за смели дела и подвизи. Тези инстинкти, които проявявате през този период, могат и да ви предпазят от приближаваща опасност. Предупреждение! Ако примитивната и инстинктивна сила надделее или не бъде усвоена, то поведението ви ще стане безразсъдно, а може би дори саморазрушително. Внимавайте и се пазете от насилие, липса на ред и злоупотреба с наркотични и упойващи вещества.

 

Скорпион – помогни си сам

През този период търсите наставления и знания. Вдъхновени сте и ви връхлитат вълни от мъдрост, които оказват благотворно влияние на всяко творческо, артистично, езотерично или научно начинание. Разчитайте на себе си и собствените си сили. Съзнанието ви става по-възприемчиво. Чрез медитация ще получите нови отговори на вашите въпроси.

 

Стрелец – силни чувства

Дълбоки и силни чувства ви подтикват към действие и ви гарантират успех. Продължителното страдание дава тласък на огромна мощ, която, ако бъде насочена правилно, ще ви освободи от потисничеството. Взимате окончателно решение, което ще окаже съществена роля върху вашия живот. За някои от вас това може да бъде прекратяване на връзка или подаване на документи за развод.

 

Козирог – фалшив блясък

Нещата изглеждат добре отстрани, но всъщност са поставени на нестабилна основа. Насочвате усилията си към незначителни неща, търсите символите на успеха, а не неговата същност. Изявявате претенции и показност, а всъщност нямате нищо. Изпитвате желание да предизвикате възхищение в близките си. Изпадате в неразумни мечтания и илюзорни желания. Проявявате краен материализъм. Спрете и погледнете нещата от друг ъгъл. Проявете самооценка и така ще постигнете целите си.

 

Водолей – на границата

Предстоят ви кулминация и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

 

Риби – различни посоки

Пред вас съществуват много възможности. Всеки път си има своите особености. Въпреки че някои пътища изглеждат в началото еднакви или дори тръгват от едно и също място, те водят до различни върхове. Доверете се на своя вътрешен глас, за да ви подскаже той накъде води вашият собствен път. Насочете своята енергия и интелект право към целта. Бъдете обаче много внимателни в избора на направлението към нея. Животът има особено чувство за хумор.

Таро карта на периода - Двойка жезли

През този период ще доминирате с личното си присъствие. Проявявайте кураж и отстоявайте мечтите си. Осъществявате начинанията си посредством силна воля, постигате целите си. Натрупвате богатство с много труд, изпитвате удовлетвореност и гордост от постигнатите материални придобивки. Това няма да спре и ще продължи и в последващ период. Сега е време за ликуване и радост.

 

Камък на щастието - тюркоаз

Цвят на щастието - червен

Цифра на щастието - 26

 

Още по темата: зодии

Подобни статии