Маг Розали: Водолеят тръгва напред, силен импулс за Скорпиона

Звездните знаци за 27 юли – 2 август, разгадани от маг Розали.

Овен – връзки с традициите

 

Приемствеността между поколенията е много важна за вас. Придържайте се към традициите, дори и да не са много важни за вас. Приемайте съвети от всички, които са ви близки, но обръщайте особено внимание, ако съветите отправени към вас, идват от високопоставена личност или ваш началник. Само така ще премахнете трудността ви да се приспособите към новите обстоятелства. За някои от вас може да предстои скорошна сватба.

  

Телец – ден за ден

 

Мечта, която е била превърната в реалност, сега е в процес на разпадане. Изпитвате скука, отегчение и апатия. Попадате в рутината на безцелния живот. Живеете ден за ден. Сега не намирате наслада в дейностите, които сте обичали да вършите. Постигнали сте целите си, но не се радвате на плодовете на труда си. Не виждате никаква възможност за подобрение, нямате никаква висша цел.

 

Близнаци – нова надежда

 

След дългия и драматичен период подновявате духа си. Свободата и чистото съзнание ви позволяват да гледате бъдещето с отворени очи. Имате възможност да си поемете дълбоко въздух, да помислите и да получите вдъхновение от естествената красота, която ви заобикаля. Надеждата, добрите предзнаменования и новите възможности ще бъдат ваши спътници през този период.

  

Рак – емоционално доволство

 

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност и спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех. Постигате и осъществявате дългосрочна цел, доволни сте от себе си. Печелите уважението на околните с достойнство и чест.

  

Лъв – пазете се от измами

 

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно и страшни, и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате разнородни чувства. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорния свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта си, за да станете по-мъдри.

 

Дева – красота и лукс

 

Настъпва период на неочаквани придобивки. Получавате неща, за които доскоро само сте мечтали и сте мислили, че са недостижими за вас. Красотата и луксът вече не са така далечни и можете да усетите, че все повече сте създадени за тях. Уви, още е рано да ги вземете в ръце и да им се насладите напълно. Мислите и действията ви обаче все повече ще ви приближават към така желания от вас лукс.

Везни – съдбата помага

 

В този период сте уверени, че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка една ситуация. Сигурни сте във всяко едно начинание и изпитвате увереност. Нямате нужда от никакви наставления и съвети. Знаете, че решенията, които вземате, са верните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна!

 

Скорпион – вярвате си

 

Вашето тяло, съзнание и дух са обединени. Чувствате силен вътрешен импулс, решителност и творчески способности. Притежавате експертно виждане към нещата, чувствате се удовлетворени от своята кариера. Вярвате в онова, което вършите. Заредени сте с енергия и това ви носи пълно удовлетворение в работата и живота. Сега е моментът, в който можете да изявите множеството си таланти и да покажете на света кои сте.

 

Стрелец – солидна основа

 

Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реализация на собствения потенциал, а също - сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

  

Козирог – успех и признание

 

Притежавате богатството да имате любящо семейство, добри приятели и предани сътрудници. Гордеете се, че сами сте създали тази ситуация и сами сте постигнали всичко това. Показвате на света своето лице и печелите успехи и признание. Вашата аура привлича положителни влияния и нови успехи. Изградили сте солидна основа, върху която можете да градите още много неща. Осъзнавате, че сте постигнали нещо в живота си, което много хора нямат. За много от вас предстои празненство или събиране с приятна компания. Очаквайте добри новини за придобивки от наследство.

 

Водолей – нова посока

 

Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате,че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.

 

Риби - щастие

 

Кулминация на събития, усилия и преживявания от миналото. Предстои ви изпълнение на даден проект, който ще се увенчае с почести. Печелите възхищението на околните. Постиженията носят промени, които в същото време поддържат стабилното ви състояние. Сигурността и просперитетът създават у вас чувство на спокойствие и цялост. Това може да се отнася за пътуване, нов дом или дипломиране. Умело давате посока на живота си. Самоувереност, успехи и дълготрайно щастие ще ви съпътстват през този период.

Таро карта на периода - Син на Мечовете

През този период ще бъдете напористи и уверени в себе си. Използвайте интелекта, за да откриете най-добрите решения на проблемите си. Прилагайте при необходимост нестандартни и новаторски решения и подходи. Генерирайте нови идеи и работете с твърда ръка. Търсете баланса във всяка ситуация, използвайте справедливо инструмента на поощренията и наказанията. Нещата ще се развиват доста бързо, затова е нужно да не губите контрол и да виждате нещата от различна досега перспектива. Прекрасен период за всички бизнесмени.

 

 

Камък на щастието - амазонит

Цвят на щастието - кафяв

Цифра на щастието - 2

Още по темата: зодии

Подобни статии