Маг Розали за 12 - 18 октомври: Изкушения за Скорпиона, вдъхновение обзема Телеца

Маг Розали използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. Помага при всякакви проблеми. За личен прием, гледане и разваляне на магии, изготвяне на талисмани и амулети, персонален хороскоп можете да се свържете с нея чрез профила й във Фейсбук Mag Rozali (където има директни сесии за приятелите), на импулсен телефон 090063077 код 234 имп. 2.40/мин. или 0878 313 005. За българите в Испания: 0034 604 24 24 48. Предаванията й можете да гледате във фейсбук профила Mag Rozali и Ютуб канал Mag Rozali.

Овен – очите на четири 

Не обръщате внимание на предупрежденията. Обзело ви е лъжливо чувство за безопасност. В резултат на напрежението вярата ви се разпада. Изправяте се срещу собствените си страхове, повече не можете да отричате истината. Изоставят ви - връзките ви се дестабилизират. Околните изгубват доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този период за неочаквани травми или финансови загуби. Ще получите прозрение, просветление и възможност за ново начало.

 

Телец - хармония

Предстои ви период на творчество и красота. Музата на вдъхновението ви е спътник непрекъснато и ще ви навестява често, като ви дава много нови творчески идеи. Вслушвайте се във вътрешният си глас. Той няма да ви подведе. В края на периода ще постигнете изключителна хармония между твореца във вас и външния свят. За бизнесмените: Внимателно обмисляйте и вземайте решения през този период, защото идеите в главата ви са твърде много. Възможно е идея, която първоначално не ви се е струвала най-подходящата, да се окаже, че е най-правилното решение за вас.

  

Близнаци – внимавайте в картинката

Внимавайте през този период. Възможно е да срещнете човек, който разполага с достатъчно власт, за да предизвика промяна в живота ви. Това е личност с авторитет, която е подсигурила мястото си, но продължава да прави опити да се изкачи нагоре. Това е човек ,който може да е безскрупулен при осъществяване на амбициите си. Човек със силно присъствие, с опит зад гърба си, с остра аналитична мисъл

 

Рак – нови отговори

През този период търсите наставления и знания. Вдъхновени сте и ви връхлитат вълни от мъдрост, които оказват благотворно влияние на всяко творческо, артистично, езотерично или научно начинание. Разчитайте на себе си и собствените ви сили. Съзнанието ви става по-възприемчиво. Чрез медитация ще получите нови отговори на вашите въпроси.

 

Лъв - победа

Имате нужда от съсредоточаване на усилията и контрол над емоциите. Трябва да направите съзнателен опит за преодоляване, дори и временно, на вътрешен конфликт. Това ще ви е нужно, за да осъществите някаква задача. Трябва да упражните контрол над дадена ситуация, в която участват конфликтни страни. Преодолявате пречките, благодарение на упоритостта ви и силния си дух. Очаква ви триумф.

 

Дева - сигурност

Свършената работа ви дава чудесно удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати. Щастието витае навсякъде около вас.

 

Везни - преоценка

Успешно направлявате непостоянната съдба. Налага се през този период да се приспособите към незабележими трудности и препятствия. Изправяте се пред пречки, които ви карат да направите преоценка на досегашния си живот. Направете творчески промени и вкарайте в действие прекрасното си настроение и чувство за хумор, за да постигнете всичко, което искате през този период.

 

Скорпион – по средата

Магически период за вас. Смесете нещата в най-правилната пропорция и така ще постигнете желания резултат. Премислете добре и анализирайте проблемите си. Начертайте си план за действие и го следвайте стъпка по стъпка. Не залитайте наляво или надясно, следвайте средния път. Сега не е време за крайности. Периодът ще е успешен, ако сте умерени и не се поддавате на изкушенията, които ще ви заобикалят.

  

Стрелец - стабилност

Здравето ви се подобрява. Жизненото равнище се вдига и чувствате стабилност и сигурност. Постигате начертаните от вас цели и чувствате гордост от това. Заздравете своята връзка с земята и природата. Очаквайте награда за минали заслуги, дори парични постъпления. Радвайте се, животът е прекрасен.

Козирог – сродна душа

През този период много от вас ще открият сродната си душа. Предстои нова романтична връзка или приятелство. Семейният живот ще е изпълнен с прекрасни любовни отношения, ще бъдете обзети от страст. Ще изпитвате единство и хармония с вашата половинка. За много от вас е дошло времето за по-дълбоко обвързване, поемане на отговорност и задължения. Брак. За бизнесмените: Обърнете внимание на сътрудничество и партньорство, което носи нови идеи и възможности.

 

Водолей – точната цел

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция, това са само някои от нещата, които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате , че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация, изчаквате следващото начинание и предизвикателство, което ще ви предложи съдбата. Здрави сте, работоспособни, продуктивни, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни в желанието да си починете , да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции

 

Риби – вътрешен глас

Възприятията в този период са много засилени. Виждате и чувствате неща, които другите не могат да видят и осъзнаят. Не се плашете! Не полудявате. Астралът и ангелите ви изпращат нови послания и предупреждения, за да не сгрешите по пътя си. Съдбата е на ваша страна само, ако слушате интуицията си и вътрешния си глас. Възприемате случващото се около вас по нов и непознат за вас начин. Можете да използвате потока от информация, който получавате през този период за по-висши цели.

 

Знаци за 12 - 18 октомври

Таро карта - Дъщеря на ЖезлитеНастъпва период на неочаквани придобивки за всички. Получаваме неща, за които доскоро само сме мечтали и сме мислили, че са недостижими за нас. Красотата и луксът вече не са така далечни и можем да усетим, че все повече се приближаваме към тях. Ще трябва още малко време ,за да се насладим напълно на даровете на Вселената. Мислите ни и действията ни обаче все повече ще ни приближават към така желания от нас лукс.

 

Камък на щастието - аквамарин

Цвят на щастието - син

Цифра на щастието - 10

Още по темата: зодии

Подобни статии