Маг Розали за 16-22 ноември: Ново начало за Близнаците, дискретност и предпазливост за Телците

Маг Розали използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. Помага при всякакви проблеми. За личен прием, гледане и разваляне на магии, изготвяне на талисмани и амулети, персонален хороскоп можете да се свържете с нея чрез профила й във Фейсбук Mag Rozali (където има директни сесии за приятелите), на импулсен телефон 090063077 код 234 имп. 2.40/мин. или 0878 313 005. За българите в Испания: 0034 604 24 24 48. Предаванията й можете да гледате във фейсбук профила Mag Rozali и Ютуб канал Mag Rozali.

Овен – упорит труд

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на личните ви усилия, които полагате през този период. Вдъхновявате околните с действията си и непреклонността ви пред пораженията. Напредъкът е пред вас и ще се дължи изцяло на упорития труд, който полагате. Чувствате повишена енергия и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.

Телец - успех

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

 

Близнаци – много идеи

Ново начало във всяко поприще на живота. Ще се чувствате възпламенени и пълни с енергия. Много жизнени и пълни с идеи. Предстоят авантюри и нови начинания. Време за усилна работа. Сигурността и просперитетът създават у вас чувство на спокойствие и цялост. Това може да се отнася за пътуване, нов дом или дипломиране. Умело давате посока на живота си. Самоувереност и успехи ще ви съпътстват през този период.

 

Рак – пазете се

Внимавайте през този период. Възможно е да срещнете човек, който разполага с достатъчно власт, за да предизвика промяна в живота ви. Това е личност с авторитет, която е подсигурила мястото си, но продължава да прави опити да се изкачи нагоре. Това е човек, който може да е безскрупулен при осъществяване на амбициите си. Човек със силно присъствие, с опит зад гърба си, с остра аналитична мисъл.

 

Лъв – стегнете се

Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или дори в брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

 

Дева – врагът е наблизо

Всичко се обръща срещу вас. Хората се опитват съзнателно да ви наранят. Връхлитат ви обстоятелства, които са извън вашия контрол. Ще имате опасения вследствие на кошмар или някакво видение. Внимателно наблюдавайте онези, които ви заобикалят, някой от тях се опитва да ви забие нож в гърба.

 

Везни - промени

През този период енергията буквално ще блика от вас. Ще имате много авантюри, предстоят бързи промени. В действията си ще бъдете абсолютно непредсказуеми. Отворени сте за предизвикателствата на живота. Оптимизъм, възторг и опиянение от даровете на живота ще ви съпътстват.

  

Скорпион – добра поличба

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, изпитвате страст към пътешествията. Възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

 

Стрелец – пазете се от измами

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно и страшни, и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате чувства и емоции. Ще имате илюзии, които ще ви карат да се чувствате озадачени. Предстои ви период на самоанализ. Необходимо е да се предпазвате от чужди влияния и измами. Борете се да разграничите реалността от илюзорния свят. Комбинирайте енергиите на интуицията, въображението и интелекта си, за да станете по-мъдри.

 

Козирог – бъдете търпеливи

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

 

Водолей – запазете спокойствие

През този период вие ще сте пазител. Пазител на любовта вкъщи и у хората, които ви заобикалят. Ще се стремите да запазите мира във всяко отношение - както при близките ви, така и във вашето семейство. Съберете сили и кураж да се изправите, дори и срещу хора, които ви карат да се страхувате, само за да запазите така нужните ви душевен мир и спокойствие.

 

Риби – в търсене

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от подкрепа и правилни наставления. Търсите отговори на въпроси, които са неясни за вас, и това ви притеснява. Уви, сега не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели и това ви обърква още повече. Изчакайте периодът да отмине и нещата ще се подредят сами.

Знаци за 16 - 22 ноември

Таро карта - Двойка чаши

 

Много страст, любов, единство и хармония ви очакват през този период. Много от вас ще открият сродната си душа. Ще имате възможност за нова романтична връзка или приятелство, перфектни любовни взаимоотношения. Ще се чувствате обсебени от любовта. Сега е времето за по-дълбоко обвързване и поемане на отговорности и задължения. Ще осъществите разбирателство, сътрудничество и партньорство не само в любовен план и това ще ви донесе нови идеи и възможности. Много подходящ период за годеж или брак.

 

Камък на щастието - смарагд

Цвят на щастието - розово

Цифра на щастието - 6

 

Подобни статии