Маг Розали за периода 19-25 октомври: Късмет за Водолея, промени чакат Телеца

Маг Розали използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. Помага при всякакви проблеми. За личен прием, гледане и разваляне на магии, изготвяне на талисмани и амулети, персонален хороскоп можете да се свържете с нея чрез профила й във Фейсбук Mag Rozali (където има директни сесии за приятелите), на импулсен телефон 090063077 код 234 имп. 2.40/мин. или 0878 313 005. За българите в Испания: 0034 604 24 24 48. Предаванията й можете да гледате във фейсбук профила Mag Rozali и Ютуб канал Mag Rozali.

Овен – фокусирайте се 

Самота, страдание и мъка, частични загуби. Страдате за повърхностна любовна връзка или брак. Игнорирани сте от близките хора. Изпитвате разочарование и мъка за неосъществени надежди и мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

 

Телец – закрила свише

Ново начало. Възраждане на взаимоотношения и контакти. Отдавна забравени и изконни душевни ценности ще придобият особена сила за вас. Ще откриете приятелство и разбирателство, дори там където сте имали съмнения. Някаква невидима сила бди над вас и ще ви закриля през този период. Настъпва време на промени. Пътят е открит, възможностите са отворени. Прекрасен период за започване на нови проекти или работа.

 

Близнаци – първични сили

Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро и макро космоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си. Задържате силната позиция, в която сте сега.

 

Рак – пазете се от хаоса

Подтискането на някаква болезнена ситуация съживява първични сили у вас. Когато използвате тази енергия правилно и в положителна посока, ще ви се дадат сили за смели дела и подвизи. Тези инстинкти, които проявявате през този период, могат и да ви предпазят от приближаваща опасност. Предупреждение! Ако примитивната и инстинктивна сила надделее или не бъде усвоена, то поведението ви ще стане безразсъдно, а може би дори саморазрушително. Внимавайте и се пазете от насилие, липса на ред и злоупотреба с наркотични и опиващи вещества.

 

Лъв – нова посока

Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.

 

Дева - победа

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция - това са само някои от нещата, които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация, изчаквате следващото начинание и предизвикателство, което ще ви предложи съдбата. Здрави сте, работоспособни, продуктивни, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни в желанието да си починете да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции.

 

Везни – неспокойно време

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата, в бизнеса ви. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност, слабост. Тъпчете на място. Нещата, които сте създали, се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните.

 

Скорпион – преоценка

Успешно направлявате непостоянната съдба. Налага се през този период да се приспособите към незабележими трудности и препятствия. Изправяте се пред пречки, които ви карат да направите преоценка на досегашния си живот. Направете творчески промени и вкарайте в действие прекрасните си настроение и чувство за хумор, за да постигнете всичко, което искате през този период.

 

Стрелец – право в целта

Пред вас съществуват много възможности. Всеки път си има своите особености. Въпреки, че някои пътища изглеждат в началото еднакви или дори тръгват от едно и също място, те водят до различни върхове. Доверете се на своя вътрешен глас, за да ви подскаже той накъде води вашият собствен път. Насочете своята енергия и интелект право към целта. Бъдете обаче много внимателни в избора на направлението към нея. Животът има особено чувство за хумор.

 

Козирог - надежди

Момент на нерешителност. Сляпо правосъдие. Следвате традиционния път без да поставяте въпроси. Изпитвате несигурност и благодарение на нея стигате до безизходица. Не знаете как да продължите напред. Не виждате ясна алтернатива и посока. Взимате решения без да гледате напред. Изпадате в застой и отлагате много неща, които са важни за бъдещето ви. Спирате своя път, тъй като се надявате, че най-добрият избор ще стане очевиден от само себе си.

Водолей - успехи

Получавате огромно одобрение за постиженията си. През този период вие сте късметлиите в хороскопа. За много от вас ще има просперитет, богатство, успешни сделки и бизнес начинания. Тези от вас, които разчитат на моментни печалби, може да спечелят от лотария или тото. Постигате материално и духовно благополучие. Спокойствие и чувство на удовлетвореност са вашите спътници сега.

 

Риби – даровете на живота

През този период енергията буквално ще блика от вас. Ще имате много авантюри, предстоят бързи промени. В действията си ще бъдете абсолютно непредсказуеми. Отворени сте за предизвикателствата на живота. Оптимизъм, възторг и опиянение от даровете на живота ще ви съпътстват.

Знаци за 19 – 25 октомври

Карта таро - Шестица камъни

През този период вие ще се чувствате като кораб, който се движи в безкрайно море. Внимавайте - корабът не е здрав и пропуска вода! Пренаредете нещата, за да намалите загубите. Погледнете в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезаем, но краткосрочен успех. Корените му са здрави, но трябва да полагате усилия и грижи за тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре, но условията се променят.

 

Камък на щастието - Лунен камък

Цвят на щастието - жълт

Цифра на щастието - 55

Подобни статии