„Макгайвър“ атакува FOX

Пети сезон на сериала „Макгайвър“ ще се завърти по FOX. Датата е 13 юли, а часът - 20. Епизодите на приключенската драма ще се излъчват всеки делничен ден.

Това ще бележи и финала на поредицата, тъй като наскоро от телевизия CBS съобщиха, че няма да я подновяват за нова порция серии.

„Всички в CBS сме изключително благодарни за работата и отдадеността на Лукас и останалите актьори, както и на Моника, сценаристите и целия екип. Надяваме се, че ще успеем да дадем на отдадените и лоялни фенове възможността да се сбогуват подобаващо с любимите си герои“, казаха от телевизията пред изданието Deadline.

Според официални данни рейтингът на „Макгайвър“ е паднал с цели 22% спрямо предходния четвърти сезон. Най-вероятно това е причината да бъде спрян.

„Последните 5 години бяха най-градивните в живота ми. Много любов. Изградих приятелства за цял живот. Всъщност не - цяло семейство. Научих се да преминавам нови граници. Бях нервен да изиграя тази иконична роля, но вие ме приехте. Благодаря за подкрепата“, написа в Инстаграм актьорът Лукас Тил, на когото е поверена именно ролята на МакГайвър.

Подобни статии