Мариана Попова отваря своя музикална школа с любопитно име

Певицата Мариана Попова подхваща ново начинание. Тя трябваше да преподава в музикалното училище в Плевен, но се е отказала по лични причини.

Вместо това ще отвори свое вокално студио. Школата й ще носи името „Мери Попинс“

За това съобщи в социалните мрежи половинката на актьора с поразяващо сини очи Веселин Плачков.

„Скъпи приятели, мисля, че е време да Ви съобщя, че аз не станах преподавател в музикалното училище поради лични мои ангажименти и съображения. Поради многото обаждания и въпроси искам да Ви съобщя една новина. Отварям моето вокално студио "Мери Попинс". Очаквам вашите въпроси и запитвания тук! Бъдете здрави", написа Попова.

Подобни статии

 • Бет Харт идва в София на 25 август

  Бет Харт идва в София на 25 август

  Бет Харт идва в София на 25 август. Концертът ще се състои на стадион "Юнак", съобщават организаторите от "БГ саунд стейдж". По думите им българската публика явно е сред фаворитите на певицата, защото има привилегията да е втората, с която Бет ще се срещне. Преди това тя ще участва в петдневния фестивал в северната ни съседка High Five Romania Summer Brezoi.

  205
 • TRIGAIDA представя дебютния си албум

  TRIGAIDA представя дебютния си албум "Elate" в парка на Военната академия в София

  Тригайда е уникална дума, изобретена, за да назове едно ново музикално трио: "Като се залепи за музиката ни, не можем да я отлепим вече", разказаха пред БНР музикантите. Уточнението е, че думата се изписва на латиница, за да може музиката да надскочи границите на България и да достигне до целия свят.  

  85