Мария Бакалова стана модел на Армани

Италианският дизайнер лично я поканил на ревюто си в Седмицата на модата във френската столица й и дал актуален тоалет, за да се разходи с него

Българската гордост в Холивуд стана модел на Джорджо Армани в Париж.

Италианският дизайнер лично я поканил на ревюто си в Седмицата на модата във френската столица й и дал актуален тоалет, за да се разходи с него. След събитието двамата се щракнаха за спомен, а българката си направи снимка и с модния диктатор Ана Уинтър, главен редактор на американското издание на модната библия Vogue от 1988 г..

Бакалова в момента е в Кан с личната си стилистка Джесика Паркър, която работи с големи имена като Кармен Електра. Двете пътуват навсякъде заедно. След като обиколиха Париж и се порадваха на най-новите модни тенденции от първия ред, от вчера дамите са на крайбрежието, където Бакалова ще се гледа и на голям екран. Конкурсната програма за престижната „Златна палма" включва 24 филма. В паралелната секция „Особен поглед" е включен и българският филм „Жените наистина плачат" на Мина Милева и Весела Казакова с участието на Бакалова, която стана първата българка, номинирана за „Оскар“ за участието й във втората част на „Борат“.

Покана да се присъедини към редиците на Американската филмова академия получи българската звезда Мария Бакалова. След като се разписа като първата родна актриса с номинация за „Оскар“, от догодина тя ще може сама да гласува в отделни категории на най-престижните отличия в света на седмото изкуство. Екранната дъщеря на Борат е сред 395-те артисти, получили привилегията да се включат към Академията тази година. Освен българската гордост в Холивуд в този списък попадат още режисьорката Емералд Фенел, Робърт Патинсън, Лесли Одом-младши, Ванеса Кърби, Флориан Зелер, H.E.R., Джанет Джексън и др. Близо половината от тях - 46 на сто – са жени, 39% са представители на малцинствени групи. 53% от филмовите дейци имат адресна регистрация извън САЩ, като представители на 49 държави ще прекрачат прага на Академията.

Подобни статии