Марта отваря чакри с кралски масаж

Финалният ритуал с купите

Обичаната родна актриса Марта Вачкова намери нов начин да релаксира от забързаното ежедневие. Любимката на няколко поколения се отдава на кралски масажи за отпускане и наместване. Тайната на здравия дух и тяло разкри самата тя с кратко клипче в социалната мрежа Инстаграм.

„Кралски масажи, божествени. Изключително съм доволна. Ритуалът е отпускащ, релаксиращ, наместващ. Отваря чакрите също. Помага и физически, и психически да се отпуснеш и да се отървеш от стреса и напрежението. Много добре ми подейства“, разкрива с усмивка пред „Телеграф“ актрисата и допълва: „На края, след масажа има специален ритуал и с купи от стъкло и метални издават приятни звуци, като музика. За мен е много важно да се доверя на човек, който си разбира от работата, да ми е приятно, а не отблъскващо. Моят терапевт е пътувал много по света и се е обучавал при различни хора. Препоръчвам го.“

През свободното си време Марта обича да разпуска и на различни места сред природата в компанията на близки приятели.

Сега актрисата намира повече време за себе си, след края на снимките на хитовия сериал „Откраднат живот“. Там тя стана любимка на зрителите с ролята си на сестра Жекова.

Самата Вачкова призна, че й е много мъчно от факта, че това е финалният сезон на поредицата, защото е свикнала до такава степен с колегите си, че вече ги приема като свое семейство.

Подобни статии

 • "Левски" открива ваксинационен център на легендарния си стадион

  Столичният гранд "Левски" за пореден път доказа защо едно от традицинните прозвища на клуба е Отбора на народа, макар и то да е недолюбвано от историческите съперници на сините. ПФК "Левски" се включва в кампанията по ваксиниране срещу Ковид-19, съобщават от клуба. "Сините" ще обособят помещение непосредствено до клубната експозиция, което ще служи за ваксинационен център.

  20
 • Джипи на 86 години лекува болни с COVID

  Джипи на 86 години лекува болни с COVID

  Три десетилетия не е ползвал отпуск и болнични

  На 19 октомври отбелязваме Деня на българския лекар. За медицинската професия казват, че не е работа, а призвание. Доказателство за това е 86-годишният д-р Хари Папазян, който и до днес лекува болни с коронавирус и макар че е с пирон в крака, всеки ден е в кабинета си, на разположение на своите пациенти. Близо три десетилетия д-р Папазян не е ползвал платен отпуск. През всички тези години той е спасил десетки човешки животи. Лекар по сърце, по призвание и по професия.

  54
 • Обявяват новите по-строги мерки срещу пандемията в сряда

  Обявяват новите по-строги мерки срещу пандемията в сряда

  Срещу спиране на плановите операции се обяви здравният министър Стойчо Кацаров. Това каза самият той след среща с болнични асоциации. Кацаров е разговарял с тях и за това да има зелен сертификат за служителите в лечебните заведения. От там са подкрепили идеята.

  70