Мена Сувари бременна с първо дете на 41 г.

Актрисата очаква син

Снимка: Инстаграм Мена Сувари показва набъбналото си коремче.

Мена Сувари разкри, че е бременна, със сладък пост в Инстаграм, предаде сайтът „Диджитал спай“.

41-годишната актриса, известна най-вече с ролите си в „Американски прелести“ и трите филма от поредицата „Американски пай“, се готви да посрещне първото си дете – момче, заедно със съпруга си Майкъл Хоуп след две години брак.

„Най-големият, най-ценен дар идва към нас – писа Мена до снимка, на която си държи набъбналото коремче. - След цялата тази травма, след цялата тази борба, след цялото това съмнение нашият малък ангел избра нас. Никога няма да имам достатъчно думи, за да опиша любовта си за тази красива душа, която идва в живота ни, но никога няма да спра да се опитвам да му дам възможно най-добрия живот. Ти си всичко, което някога съм искала, и най-важното нещо, която някога ще има значение. Обичаме те, #БебеХоуп. Ние те приветстваме, почитаме и ценим“.

В интервю за сп. „Пийпъл“ актрисата потвърди, че бебето ще бъде момче. „За мен този процес все още означава да го повярвам и да го приема, че нещо толкова хубаво може да ми се случи – заяви Мена. - Това бе много емоционално изживяване. Много е странно да установя – беше като, направо не мога да повярвам!“

Звездата призна, че бременността е дошла като изненада за нея и съпруга й, изтъкна в. „Метро“. Мена заяви, че тя и Майкъл започнали да пробват за бебе по-рано т. г. В края на краищата бременността станала факт след месеци на разочарование. Тя призна, че се е стресирана, задето не се е получило отначало, макар че си мерела температурата всяка сутрин и пишкала върху тестове за овулация. В края на краищата Мена намалила темпото след поредица от негативни резултати. „Аз съм на 41 г. и се чувствам с един крак в гроба, но имам добър късмет – продължи Сувари. - Тъй като съм Водолей, не съм наясно дали това е моят път или не“.

Едва когато отишла в щата Джорджия през юли, за да започне да снима нов проект, тя започнала да изпитва симптоми на бременност. По-късно тя си направила тест, който се оказал положителен. „Това бе огромна изненада, абсолютно чудо! - възкликна Мена. - Беше нещо, което винаги съм искала, но два месеца по-рано бях спряла да правя изчисления. Оставих нещата на самотек и явно по този начин стават нещата, както казват хората“. Мена също така отдава дължимото и на факта, че може да се довери на собственото си тяло, въпреки че някои поставяли под въпрос решението й да изчака с детето, докато порасне. Тя допълни, че жените трябва да се чувстват овластени, що се отнася до тях самите.

Още като тийнейджърка Мена Сувари започва кариера като актриса и моделка. Тя придобива световна известност с ролята си на секси мажоретка в „Американски прелести“, по която се заплесва баща на нейна съученичка (изпълняван от Кевин Спейси). Филмът от 1999 г. получава пет оскара, а Мена – номинация за награда за съпътстваща женска роля на БАФТА.

Подобни статии