Мила Роберт с „Любов“-но видео

Младата певица се снима с най-добрия си приятел, напомня на Лана дел Рей

Снимка: https://epaygo.bg/

Нестандартната и чаровна щерка на Ваня Щерева – Мила Роберт, отново задълба в любимата си тема за любовта (и връзката й с егото). След хитовото си изпълнение на „Всичко е любов“ и естетическото видеодопълнение към него, сега младата артистка зарадва феновете си с още един визуален проект към песента си „Любов“ от дебютния си албум „Еготрип“.

Запознатите с творчеството й знаят, че тя не се страхува да използва неподправена искреност в парчетата си. И тук не без известна (само)ирония и лишавайки речта си от излишни евфимизми тя отново тръгва на пътешествие през самата себе си и се пита: „Чудя се дали наистина зная да обичам. Да преглътна всичко, да

забравя, че си малко гей

а не се интересуваш от това, което правя.“ И извършвайки своеобразна анатомия на неудобствата от сблъсъка със суровото любовно чувство с всичките му недостатъци, накрая заключава, че винаги ще приема „Любов“-та такава каквато е. Защото може би и ние сме носители на същите тези несъвършенства, които с такава леснота откриваме у другите.
Това пътуване приемане е подписано и в самия клип, който със смесицата си между ведрост и меланхолия малко ни навява на естетиката във визуалните проекти на Лана дел Рей. Дело

на режисьора Жоро Пеев

и оператора Иван Христов, кадрите му са като една красива приказка за немаскираните отношения, в която (май) ти се иска да живееш. Виждаме „Любов“-та сред природата, в реката, на мотор всред безкраен път (типично за Лана), под онази специфична уютна светлина на залязващото вече слънце... И напук на целия драматичен дискурс за любовта тук всичко изглежда толкова просто и лесно – като да хвърлиш камъче в реката. А може би наистина е, ако стигнем до същите изводи като Мила Роберт.
„Има успокоение в съденето, а трябва да се намира в приемането. Най-често се дразним на другите точно заради проявления, които ние самите притежаваме. Пуу! Това пусто съдене“ , написала е младата изпълнителка на „Такт“ в същия този еготрип дух, а пък в края на клипа е оставила „загадъчното“ послание: „Посвещава се на всеки, който търси проблема в другите. По-специално на М.Р.“
В ролята на любимия й мъж

във видеото виждаме сина на режисьорката Диана Добрева – Константин Еленков, който в реалния живот всъщност е най-добър приятел на певицата. Приказните кадри са снимани тъкмо на неговото село. Любопитно е , че двамата са играли заедно и в авторските им постановки „Първа любов“ по Самюел Бекет и „Опасни връзки“.
А самата Мила определи видеото си като „магично“ и благодари на замесените в новия проект с пост в социалните мрежи. „Най-любимият ми приятел Константин Еленков не само се съгласи да участва в този клип, а и ни прави животите по-хубави от много години, като ни събира на селото му (където е снимано и малкото филмче). Там наистина е рай и това си личи! Благодаря и на останалите ми велики приятели и колеги Явор Карагитлиев (аранжимент – б. а.), Жоро Пеев и Иван Христов“, написа тя във Фейсбук.

Подобни статии