Миро от Биг Брадър издъхна на 41 г.

Възстанови се от инсулт след коронавирус през януари

Миро от Биг Брадър с половинката си Катя Дюлгерова и синът им Давид

Победителят от втория сезон на „Биг Брадър“ Мирослав Георгиев е издъхнал внезапно едва на 40 г. Тъжната вест обяви водещият на риалити шоуто Ники Кънчев. „Гадно, ужасно и тъпо. Смъртта е отнеса и Миро от втория сезон на Big Brother. Оставя Давид и Катето сами! Сбогом, момчето!“ - написа във Фейсбук тв легендата.

Все още не е ясна причината, довела до фатален край, нито дали през последните дни той е бил в болница заради някакъв здравословен проблем. В началото на годината Мирослав бе покосен от инсулт, от който се възстанови. Преди това е изкарал и коронавирус, както самият той е споделял пред приятели, въпреки че не си е правил тест. Твърди, че именно инфекцията е предизвикала и инсулта. За перипетиите си със здравето тогава бизнесменът сподели в профила си в социалните мрежи следното: "Моите спа процедури са малко по-различни от вашите". След което добави: "40-годишнината ми започна Ударно, в буквалния смисъл на думата, даже и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на трета градска болница, малко в стил Аll inclusive, и почти се доближаваше - легло, коктейли венозно, до 5л на ден вливания три пъти на ден храна и пълно с аниматори, лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха масажи, ма не баш, викаха му рехабилитация. Благодаря на Господ, добре съм, прескочих трапа на късмет. Сега спокойствие и силна храна".

Мирослав Атанасов Георгиев е роден на 23 януари 1980 г. През 2005 г. спечели 200 000 лв. от втория сезон на „Биг Брадър“. С парите той се впусна в строителството и бизнеса с машини, но преживя фалити. След това започна да управлява собствено заведение. Успя да балансира и личния си живот, срещайки бившата моделка Катя Дюлгерова. Двамата имат 4-годишен син Давид и отглеждаха заедно и сина на Катя от предишна нейна връзка - 16-годишния Денис.

Подобни статии