Млада майка закла двете си невръстни деца след семеен скандал (подробности)

Млада майка закла с нож двете си малки деца – момченце на 3 и момиченце на 5 години. Те са убити по особено жесток начин в Сандански около 17,00 часа. Трагедията се е разиграла в семейния им дом, в центъра на курортния град. Съседи разказаха, че са вцепенени от случая.

„Знаехме, че с мъжа й Георги, който е горски, не живееха добре и се разделиха, но не са разведени. Днес е станал шумен скандал между двамата и след като той е напуснал дома им, е последвала печалната за децата случка. Кристина работи нещо по временната заетост. Досега не е показвала симптоми за психическа депресия, не сме чули да е лекувана. Гледаше си нормално малките деца. Други подробности не знаем. Ужасени сме, какво я е довело до това престъпление“, коментира съседка. Майката е арестувана и се разпитва, издирва се бащата.

От пресцентъра на ОД на МВР в Благоевград потвърдиха само, че в Сандански е извършено тежко криминално престъпление, по което се работи. На мястото на трагедията се извършва оглед на местопрестъплението.

 

Подобни статии