На 23 ноември Луната е в зодия Рак

На 23.11.2021 в 12:00 Луната се намира във фаза "Намаляваща Луна". Това е 19-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Рак ♋. Процентът на осветяване на Луната е 86%. Изгревът на Луната е в 18:34, а залезът е в 12:30.

Хронология на лунните дни

19 лунен ден от 17:40 ч. на 22.11.2021 г. до 18:34 ч. на 23.11.2021 г.

20 лунен ден от 18:34 ч. на 23.11.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние

На 23 ноември 2021 г. Луната е в зодиакален знак Рак (±)

Луната в зодия Рак. Време на бърза стабилност. Идеален за добре функциониращ бизнес с монотонно производство. Добри резултати и в правните въпроси. Ако ви съдят или съдите някого, вие ще сте печелившата страна. Внимавайте обаче, ако ви искат заеми. Голяма е вероятността да не видите никога повече тези пари или да ви ги върнат с голямо забавяне. Тъй като емоционалната чувствителност се увеличава в този момент, трябва да бъдете по-тактични и внимателни към близките, това ще ви бъде само от полза. За развитието на духовна сила са полезни аутотренинг, медитационни практики и развитие на екстрасензорна чувствителност. За да се избегнат неприятни последици, е необходимо внимателно боравене с метални предмети и огън.

19 лунен ден (-)

На 23 ноември 2021 г. в 12:00 - 19 лунен ден. Критичен ден. В идеалния случай останете вкъщи и не посещавайте претъпкани места. Най-добре е да отделите време на морално прочистване: покаяние, освобождаване от илюзии, лъжи, проява на гордост и его. Най-лошият ден за брак или други партньорства.

Намаляваща луна (+)

Луната е във фазата на намаляващата луна. Третата лунна фаза обхваща периода от пълнолуние до началото на четвъртата четвърт. При пълнолуние се отбелязва пикът на натрупване на жизнена и психическа енергия, която впоследствие постепенно намалява. През този период активността започва да намалява, има честа смяна на състояния, идеи и преценки. Когато опитът и силите, натрупани през изминалите фази, енергично продължават да се впускат в изпълнението на плановете. През този период от лунния месец вече се забелязват първите резултати от вложените преди това усилия. Промените в настроението, които се случват, могат да се отнасят не само до бизнес сферата, но и до личния живот. Това е чудесно време да се отървете от старите навици или да опитате нещо ново. В отношенията това е време на близост и романтика на най-високо ниво. Третата фаза е чудесна за саморазвитие, самоусъвършенстване и създаване.

Подобни статии