На кой образ от "Междузвездни войни" отговаря вашата зодия?

На 4 май феновете по света отбелязват Деня на междузвездни войни. Поклонниците на космическите приключения не се стесняват да демонстрират любовта си към сагата. Ето един хороскоп, от който ще разберат на кой знак от зодиака отговарят героите.

Овен

Овните обожават да са ръководители, тъй като всичко следва да е по техните правила. Няма да се изненадате, че идеалният персонаж за този зодиакален знак е Императора. Шив Палпатин е главният злодей във филмовата сага. На младини е честен и почтен, та чак скучен, но после се превръща в ключова фигура във Вселената. Доказателство, че за един Овен няма прегради.

Телец

Телците са дружелюбни и постоянно се намират в човешка компания, затова за тях пасва като персонаж Чубака. Именно Чуи е любимец на публиката. Той трудно преживява самотата, нуждае се от подкрепа и сам се явява чудесна опора за другите. Разбира се, не бива да се сърдите много, че оставя косми навсякъде. Той е над тези неща.

Близнаци

Тези личности се отличават с променливи настроения, а също и с детско безгрижие за случващото се около тях. Подхожда им да са Уикет Уорик - леко инфантилен, но и обаятелен образ.

Рак

Раците са много емоционални хора, които се влияят от своите чувства. Добрата памет, интуиция и храброст сочат към Люк Скайуокър. Искрени и упорити, те са способни да върнат от Тъмната страна дори Вейдър. Но понякога им трябва малко покой и време за размисъл на далечен остров.

Лъв

Увереност в собствените сили, устойчивост и любов към комплиментите - именно това характеризира принцеса Лея. Тази крехка жена може да преодолее всички трудности и проблеми по пътя си. Но не губи способността си да размишлява хладнокръвно, а също и да бъде състрадателна.

Дева

Може да ви се струва, че Девите са твърде ангажирани с материални проблеми и преследване на цели, но вдействителност те са внимателни и вглъбени във всичко, с което се заемат. В същото време те не обичат да привличат вниманието към себе си и не изпадат във възторг, ако решите да им направите изненада, защото обичат да предвиждат всичко. На тях подхожда C-3PO. Златният помощник неведнъж е влизал в ролята на спасител.

Везни

Везните са скромни, честни и доброжелателни, предвидливи и прозорливи. Своеобразен носител на тяхната сдържаност и мъдрост е отшелникът Оби-Уан Кеноби, който винаги намира компромис.

Скорпион

Скорпионите са много колоритен знак. Те могат да бъдат харизматични щастливци, престъпници с остър ум или част от сивата маса. Могат да бъдат каквото си поискат. Рядко се съобразяват с чуждото мнение и обичат да се изявяват. Затова идеалният образ за Скорпиона е на Хан Соло.

Стрелец

Представителите на този знак се стараят да са активни не само телом, но и духом. Затова те търсят хармония със себе си и с околния свят. Максимална откритост и свободолюбив дух също са характеристики на този зодиакален знак, на който подхожда най-могъщият джедай - Йода.

Козирог

Упорити и неотстъпчиви в целите и намеренията си, те се стремят да се самоусъвършенстват непрекъснато. Комуникативни и дружелюбни, те всъщност имат само неколцина приятели, на които истински държат.Верността им подхожда на R2D2.

Водолей

В дъното на душата си представителите на този знак са много чувствителни, но не го показват. Може да имат много познати, но трудно се доверяват. Стремят се да държат както приятелите си, така и враговете си близо, като са еднакво склонни да проявят лицемерие към едните и другите. Понякога преобладават негативните им емоции и тогава се превръщат в Дарт Вейдър.

Риби

Рибите умеят да се оглеждат отстрани и да оценяват силните и слабите си страни. Напомнят на Ландо Калрисиан - един от емблематичните образи в сагата.

Още по темата: зодии

Подобни статии