На снимките в София: Слай убива героя си в "Непобедимите"

Четвъртата част разкрива историята на Джейсън Стейтъм

Бандата на Силвестър Сталоун в „Непобедимите“ може да поеме на последна мисия в предстоящата четвърта част на поредицата, която ще се снима у нас.

Според сайта screenrant.com създателите на филма, чиито снимки започват през октомври в студията на „Ню Бояна Филмс“, планират да изместят фокуса на сюжета и героят на Джейсън Стейтъм да стане главен, а героят на Слай да изчезне, като най-вероятният начин е да бъде убит.

Засега информацията около „Непобедимите 4“ е изключително оскъдна. Продуцентите на филма са забранили на екипа да издават каквито й да е подробности за сюжета, освен официалната информация, че главен герой този път ще бъде Лий Кристмас. За това загатва работното заглавие на лентата, което е „Историята на Кристмас“. Според феновете на „Непобедимите“, ако героят на Слай – Барни Рос, бъде убит, колегите му от бандата, водени от Лий, ще тръгнат да отмъщават за смъртта му, което би могло да даде свобода на сценаристите за нови сюжетни линии и части от поредицата. Засега никой нито отрича, нито потвърждава подобен сценарий. Режисьор на четвъртата част ще бъде Скот Уо.

С участие в четвъртата част освен Сталоун, Стейтъм, Лундгрени Котюр, които са заедно от началото на франчайза, ще се включи и 65-годишният Анди Гарсия. Макар сюжетът още да се пази в тайна, вече е ясно, че Гарсия ще влезе в ролята на ЦРУ, назначен да придружава Непобедимите в последната им мисия. Дамското присъствие в лентата ще бъде поверено на синеоката красавица Меган Фокс, която миналата година снима трилър у нас. С участие в лентата ще се разпише и рапърът Къртис Джаксън, по-познат с музикалното си алтер его 50 Cent. Другото ново попълнение в каста е Тони Джа ("Онг Бак", "Бързи и яростни 7").

Подобни статии