Най-сетне! Чандлър от "Приятели" е на път да се задоми

51-годишният Матю Пери е направил предложение за годеж на 29-годишната си приятелка Моли Хървиц

51-годишният Матю Пери е направил предложение за годеж на своята любима, 29-годишната Моли Хървиц, и тя е отговорила "да", съобщава "People". "Реших да се сгодя. За щастие излизам с най-великата жена на планетата!", казва актьорът, който стана популярен благодарение на сериала „Приятели“.

Моли Хървиц е литературен мениджър и продуцент на млади артистични таланти. В момента работи в Лос Анджелис в "Zero Gravity Management".

През цялата си кариера екранният Чандлър Бинг от сериала "Приятели" Матю Пери внимателно криеше от медиите подробностите от личния си живот. През последните години например актьорът никога не беше забелязван в компанията на представителки на противоположния пол, което допълнително затвърди репутацията му на отявлен ерген и самотник. Първите слухове за романтичната връзка на Матю с Моли се появиха още през декември 2019 година, когато те бяха забелязани на излизане от италианския ресторант Dan Tana в Холивуд. А след известно време информацията беше потвърдена от медиите. Според източници Хървиц е подкрепяла Пери, докато се бори с наркоманията и депресията.

В различни периоди за Пери се носеха слухове за романтични връзки с Джулия Робъртс, Лизи Каплан и Лорън Греъм. А през изминалата есен източник от обкръжението на актьора каза, че от самото начало на снимките на „Приятели“ Матю не е бил безразличен към колежката си Кортни Кокс.

Подобни статии