Напусна ни жената скенер Боряна Тотева

Баба Ванга й предрекла успеха, след като навърши 40 години

Боряна Тотева

Известната ни ясновидка, станала популярна като жената скенер- Боряна Тотева напусна този свят. Тя е издъхнала на 1-ви септември, а погребението е било на 7-ми, но кончината й не е обявена на медиите и на хилядите почитатели на Тотева. Едва вчера, смъртта й бе обявена в официалната й страница в социалната мрежа Фейсбук.

Боряна Тотева бе ясновидец, парапсихолог, нумеролог и славянски маг със световно признание в сферата на най-доброто ясновидство и биоенергийно въздействие с повече от 25 години професионална практика. Възпитаник на руската окултна школа, прогнозите, които правеше, се сбъдваха с точност до 94%

Дарбата на Боряна се проявява още в детските й години. На 8 годишна възраст, тя изпада в клинична смърт. Веднага след като отново се възстановява, при нея настъпват промени. Две години по-късно майка й посещава баба Ванга, която й казва че дъщеря й има дарба от Бога и след 40-та си годишнина ,,ке странства, и ще стане много известна“.

Животът на Боряна напълно се променя през февруари 1991 година, когато тя сънува странен сън, от който се събужда с изключително силен прилив на енергия. След този сън й се случват странни събития – започва да вижда органите на хората във форма, цвят и обем, като на скенер, посочвала проблемите им без те изобщо да са споменавали за тях. Така се появява и прозвището й – жената скенер.

През 1997 година Боряна получва покана от министъра на вътрешните работи на Обединените арабски емирства Муса бет Али. Още в първия й ден обаче той подлага ясновидството й на тежък изпит с въпроса дали в дома му има даден предмет и къде се намира той. Боряна не се поколебава и му отговаря. Боряна предсказва с изключителна точност и оглавяването на правосъдието в емирствата от страна на по-младият брат на министъра до две години, а след това и точните година и месец на сватбата на третия брат.

За Боряна са написани книги, снимани са филми, десетки пъти е била гост на множество предавания, но въпреки всичко тя не се променя и остава земен и обичлив човек, винаги приветлива и винаги помагаща на хората.

Тя непрекъснато изследваше уменията си. Бе е част от Научноизследователския център по медицинска биофизика на д-р Игнат Игнатов, където дава проби. Ясновидката е и носител на престижните международни награди, връчени и на конгреси в Москва 2005, Прага 2006 и Германия 2007. Резултатите, които тя показва я нареждат на второ място в света след немецът Дросинакис сред най-добрите ясновидци и специалисти по биоенергийно въздействие.

През последните години, Боряна бе изградила свой метод на въздействие на базата на индивидуален подход към всеки човек. Виждаше органите на човека във форма, цвят и обем, както и неговата аура. По този начин откриваше дали има енергийна намеса и какъв вид е тя – ментална, кодирана в предмет, или е родово проклятие. Тази й способност й даваше и възможността да неутрализира негативната енергия на магията и да зареди човека с положителна енергия. Магията се отразява както на психическото, така и на физическото здраве. За да преодолее човек подобно състояние, трябва да се лекува душата му. Именно това правише и Боряна.

Мир на душата й и светъл път.

Съболезнования на близките от екипа на www.politika.bg

Подобни статии