Наталия Барулич се пусна само по шапка

Неймар може само да съжалява, разглеждайки последните снимки на бившата си приятелка Наталия Барулич.

Атрактивната красавица от кубинско-хърватски произход е на почивка на гръцкия остров Миконос, където направи предизвикателна фотосесия. Тя позира само по шапка и зелени обувки на висок ток. „Някои дни са за влюбване в хората, други – в градове, а някои са време за собствено уединение“, написа Наталия в Инстаграм, където има 3,8 млн. последователи.

За връзката между Неймар и изкусителката се заговори през есента на миналата година. Тогава стана ясно, че заради футболиста тя се е разделила с популярния латинопевец Малума.

И тя, и нападателят обаче упорито отричаха да имат връзка, макар да бяха изловени заедно в Париж. Те обясниха, че са само добри приятели.

Подобни статии

 • Киану Рийвс сподели кои са любимите му песен, филм и сандвич

  Киану Рийвс сподели кои са любимите му песен, филм и сандвич

  Звездата от „Матрицата“ Киану Рийвс разкри коя е песента, която застава на първо място в списъка му с любими парчета – Love Will Tear Us Apart на групата Joy Division. Това сподели самият той след дълго чудене по време на участието си във вечерното шоу на Стивън Колбер, когато водещият му предостави специалния си въпроник, съдържащ 15 питанки.

  113
 • Лили Иванова и Аня Пенчева се обясниха в любов

  Лили Иванова и Аня Пенчева се обясниха в любов

  Благодаря на Аня Пенчева за уважението към мен и моето творчество, това възкликна примата на българската естрадна музика Лили Иванова за една от иконите на родното ни кино и театър Аня Пенчева. Причината за признателността на певицата към нея е скорошно интервю на Пенчева, в което звездата от „Време разделно“ признава, че запоследно е плакала именно на концертите от края на 2021-а на Иванова в София.

  85