Наум Шопов събира „Ангелски гледки“ за деца в нужда

Актьорът с диплома за лекар готви благотворителна изложба със снимки от дронове

Актьорът, телевизионен водещ и инфлуенсър Наум Шопов-младши застава начело на благотворителна изложба. Тя ще премине под мотото „Ангелски гледки“, а всички събрани средства от нея ще бъдат предназначени за деца с нужда от спешно и интензивно лечение.

„След като станах баща, осъзнах стойността на здравето и най-вече това на децата ни. Тази Коледа ви каня да се включите в моята благотворителна инициатива“, съобщава екранният доктор Тасев от „Откраднат живот“.

В „Ангелски гледки“ той събира фотографски принтове, като темата на събитието е „дронова фотография“. „Чувствам се изключително горд и благодарен, че успях да събера 11 талантливи български фотографи, които дариха по една своя творба за инициативата“, допълва още Шопов, който наскоро отбеляза втория рожден ден на дъщеричката си Амая.

Самата изложба ще се състои на 17 и 18 декември в галерия „Арте“, която се разполага на ул. „Г. С. Раковски“ 183а. Въпреки това творбите могат да бъдат закупени и предварително. Те са публикувани на уебсайта на събитието (angelsviews.bg).

Шопов също е сред авторите, дарили творбите си за инициативата. Той представя своя „Природен мост“, който представя кадър на красива скална формация в близост до ос. Св. Никола в Югозападна Турция. Останалите фотографи в „Ангелски гледки“ са Добромир Райнов, Емил Димитров, Антонио Шаралиев, Михаил Димитров, Даниел Спасов, Александър Чавдаров, Владимир Бичев, Теодора Грънчарова, Крис Русев, Велислав Цанев и Виктор Церовски.

Междувременно съвсем скоро ще започне и риалити форматът „Ергенът“, в който Шопов дебютира като водещ. Актьорът с диплома за лекар вече засне епизодите към шоуто, като за целта прекара седмици наред в съседна Турция. Компания за снимките там му прави и главният герой на предаването – Виктор Стоянов, за чието сърце ще се борят участничките. Още отсега фитнес инструкторът и модел заявява, че няма предпочитание относно цвета на косата на претендентките. Вместо това предпочита да се фокусира върху физическата им форма и целеустремеността им.

Подобни статии