Нина Николина се покатери на арката на Кристо

Нина си прави селфи с Айфеловата кула от покрива на Триумфалната арка.

Певицата Нина Николина се е покатерила върху опакованата Триумфална арка в Париж. Това се похвали самата тя, публикувайки уникални снимки във фейсбука си, запечатали отвисоко панорамата на френската столица.

Врачанката отиде в града на любовта на уикенд по женски заедно с колежките си Белослава и Виктория Терзийска от „Мастило“. Към тях се присъединиха и съпругите на вокала на група „Остава“ – Свилен Ноев, Невена Спасова, както и бившата тв водеща Диана Алексиева, половинката на актьора Захари Бахаров. „Щастлива съм в този музикален и слънчев ден да погледам града отвисоко с такова силно българско присъствие в последния уикенд на възможността да се види опакованa“, сподели Нина Николина. Тя се престрашила да се изкачи върху Триумфалната арка и да разходи токчетата си по опаковъчните платна на Христо Явашев-Кристо, като пусна селфи и от стълбите, по които се стига до покрива на арката. „Момичета, заминаващи за Париж за уикенда! Няколко шеметни дни и нощи, които ще ме топлят в студените идващи дни, защото скоро няма да спре да вали. И да беше много хубаво в Париж, до арката и до гения на Кристо и Жан Клод“, добави Вики от „Мастило“.

Около 6 милиона души са видели лично L'Arc de Triomphe, Wrapped на Кристо и Жан-Клод по време на 16-дневната му продължителност според Парижката конвенция и Бюрото за посетители, обявиха във фейсбука на Кристо и Жан-Клод вчера. 685 милиона души откриха проекта чрез всички видове медии. Деинсталацията на временното произведение на изкуството ще бъде завършена тази седмица и всички материали се използват повторно и ще се рециклират.

Подобни статии