Нова атака срещу Агенция „Монитор“ със заплахи и опит за изнудване

Нов хакерски удар срина за няколко часа сайта на Агенция „Монитор“. Той е пореден от серията мощни атаки, стартирала в четвъртък вечерта, когато онлайн изданието ни стана жертва на безскрупулно посегателство върху свободата на словото, придружено със заплахи, кървави послания и снимки на брутално разстреляния през 2005 г. банкер Емил Кюлев (виж тук).

При новия удар почеркът е идентичен, което само показва, че и изпълнителите, и поръчителят са същите. С една единствена разлика – този път заплахите са придружени и с опит за изнудване под формата на „такса спокойствие“, което само допълнително сваля маската на поръчителя.

Екипът ни обаче е категоричен, че няма да позволи на рекетьори и техните наемници да му пречат да продължава да казва истината на вас – читателите. И да вади наяве мръсните ризи на „героите на Прехода“, които явно още си мислят, че живеем във времената, в които бухалките и рекетът, а не законът диктуваха правилата. Хакерските атаки само потвърждават, че си вършим работата – да вадим наяве фактите за далаверите, аферите и манипулациите, които ограбват всички нас – гражданите на България. И ще продължим да го правим, независимо от опитите да ни запушат устата.

Подобни статии

 • Общинарка от

  Общинарка от "Да, България" нарече посланиците от ЕС "мишки"

  Скандален пост, във Фейсбук, публикува Стела Николова, общинска съветничка от Демократична България във Варна и кандидат за кмет на същата коалиция, като нарича чуждестранните посланици у нас мишки, а причината била, че не отговорили на противоконституционните призиви на формацията й за метеж и външна подкрепа за него.

  9
 • Божков се саморазобличи: Сипе мафиотски закани срещу Делян Пеевски

  Божков се саморазобличи: Сипе мафиотски закани срещу Делян Пеевски

  Фейсбук пост, който гарантира дълъг престой зад решетките, си спретна сам  олигархът Васил Божков. След като отправи сицилиански послания към прокурорите, които го разследват, хазартният бос с 19 обвинения се саморазобличи във Фейсбук, признавайки си, че стои зад десетки престъпления у нас и поръчкови убийства на неудобни за него врагове.

  50