Нова Броудкастинг Груп - с отличие „Компания на годината“

За четвърта поредна година Нова Броудкастинг Груп бе обявена за „Компания на годината“ в ежегодните награди, организирани от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club. Отличията се присъждат на компании в различни индустрии, сред които Нова Броудкастинг Груп се открои като една от най-динамично развиващите се.

Общо 25 компании и институции получиха официално признание за положените усилия в посока развитие на човешкия капитал, повишаване качеството на предлагания продукт или услуга, иновации, киберсигурност, изкуствен интелект и др.

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и технологични компании в България, част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа Юнайтед Груп. Развива се изключително динамично и предлага голямо разнообразие от телевизионни канали, радиостанции, уебсайтове, дигитални платформи и печатни издания. NOVA е новатор в програмирането и пионер в налагането на много международни формати у нас. Подкрепата на българските филми и сериали се превърна в запазена марка на компанията, а авторските уебпродукции и видеопроекти допълват богатото портфолио на групата. Зад посланието “Довери се на опита” стоят утвърдени журналисти с мисията да информират обективно. Спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп предлагат достъп на зрителите и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните първенства.

Подобни статии