Новият филм за Джеймс Бонд предизвика тълпа от кралски особи и звезди в Лондон

Принц Чарлз и принц Уилям бяха сред публиката на премиерата

Със списък от гости, включващ кралски особи и звезди на шоубизнеса, в Лондон снощи се състоя дългоочакваната премиера на 25-ия филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд - "Смъртта може да почака".

По червения килим за премиерната прожекцията в лондонската зала "Роял Албърт хол" преминаха звездите на филма Даниъл Крейг, Леа Сейду, Лашана Линч, Рами Малек, Бен Уишоу и Наоми Харис. Към тях се присъединиха режисьорът Кари Фукунага, продуцентите Барбара Броколи и Майкъл Уилсън, композиторът Ханс Цимер, както и съсценаристката Фийби Уолър-Бридж.

На премиерата присъстваха също тийн сензацията Били Айлиш и брат й Финиъс. Двамата са автори на тематичното парче към филма "Смъртта може да почака", което Айлиш изпълнява.

Появиха се и престолонаследникът принц Чарлз, придружен от съпругата си - херцогинята на Корнуол Камила, и принц Уилям и съпругата му Катрин.

"Благодарим на техни кралски височества, че с присъствието си направиха събитието още по-специално", сподели 53-годишният Крейг, който за пети и последен път се превъплъщава в образа на агент 007.

Освен кралските особи и звездите на шоубизнеса, на премиерата бяха поканени здравни работници в знак на благодарност за работата им на първа линия по време на коронавирусната пандемия, както и представители на въоръжените сили.

Подобни статии