Обичаният певец Володя Стоянов е в тежко състояние във ВМА

Певецът Володя Стоянов е настанен в столичната ВМА и е в тежко състояние. Причината най-вероятно е коронавирус, въпреки че от болницата не дадоха подробности.

Все още не е ясно от кога изпълнителят на „Старият бунар“ е влязъл в болницата, нито от кога се бори с COVID-19.

През 2013 г. Володя беше приет по спешност отново във ВМА, след като получава криза и се наложи да му бъде направена операция за премахване на жлъчката.

Подобни статии

 • Киану Рийвс сподели кои са любимите му песен, филм и сандвич

  Киану Рийвс сподели кои са любимите му песен, филм и сандвич

  Звездата от „Матрицата“ Киану Рийвс разкри коя е песента, която застава на първо място в списъка му с любими парчета – Love Will Tear Us Apart на групата Joy Division. Това сподели самият той след дълго чудене по време на участието си във вечерното шоу на Стивън Колбер, когато водещият му предостави специалния си въпроник, съдържащ 15 питанки.

  118
 • Лили Иванова и Аня Пенчева се обясниха в любов

  Лили Иванова и Аня Пенчева се обясниха в любов

  Благодаря на Аня Пенчева за уважението към мен и моето творчество, това възкликна примата на българската естрадна музика Лили Иванова за една от иконите на родното ни кино и театър Аня Пенчева. Причината за признателността на певицата към нея е скорошно интервю на Пенчева, в което звездата от „Време разделно“ признава, че запоследно е плакала именно на концертите от края на 2021-а на Иванова в София.

  85