Обявиха част от героите в новия сезон на "Маскираният певец"

Гъбарко, Камъкът, Букетът, Дамата, Калинката и Цветето – това ще са само част от тайнствените и многоцветни маски, които зрителите ще имат възможност да гледат в предстоящия 3-ти сезон на предаването "Маскираният певец". Това обявиха продуцентите на шоуто, обещавайки скоро да разкрият и останалите от общо 13-те маски, които ще влязат в идните епизоди по NOVA телевизия.

„Добро утро! Аз съм Гъбарко! Ще направя всичко, за да ви заблудя и да остана скрит до финала“, беше написано в публикация в Инстаграм, която представя сладката голяма гъбка със зелени панталони, а от своя страна Камънът се „самопредстави“ така: „Аз съм Камъкът! Приятно ми е да се запознаем! Но дали ще ме познаете до финала?“

Веднага след като бяха обявени някои от героите-костюми, феновете на предаването обсипаха Инстаграм страницат с коментари, в които изразяват одобрението си и нетърпението си новият сезон да започне.

„Адмирации за костюма. Просто този костюм е на световно ниво. Уникален!“, написа един от зрителите за Гъбарко, а други започнаха надпревара с цел познаване на останалите маски.

Припомняме, че третият сезон „Маскираният певец“ стартира на 11 септември и завършва през декември 2021 г.

Подобни статии