Одъртяваме бавно, неусетно почти

Защо мъжете, които се смеят на тунингованите жени, се заглеждат по 18-годишни кифли?

Ако ще си разправяме вицове, можем да откараме до утре. Може да тръгнем от оная бабата мераклийка, която се съблякла гола, а дядото, който бил недоскив, я попитал защо не си е огладила нощницата, ами си ляга така неглиже. Ми, не е смешно. Защото дядото недоскив забелязва гънките на бабата, но ще засуче веднага мустак и ще му падне пердето, ако пред него се разходи някоя лифтингована нейна връстничка.

Ако ще си разправяме вицове, можем да откараме до утре. Може да тръгнем от оная бабата мераклийка, която се съблякла гола, а дядото, който бил недоскив, я попитал защо не си е огладила нощницата, ами си ляга така неглиже. Ми, не е смешно. Защото дядото недоскив забелязва гънките на бабата, но ще засуче веднага мустак и ще му падне пердето, ако пред него се разходи някоя лифтингована нейна връстничка. Значи не е проблемът във възрастта, а в начина, по който изглежда жената.

Право да си кажем, на мъжете им е толкова акъла, когато поодъртеят – бавно, неусетно почти. Точно затова тогава най-много започват да им шарят очите – въобразяват си, че ако докопат агнешка мръвка, ще върнат назад времето. Няма. Напротив. Може цяла тава кифли да си поръчат, ако си плащат. Но часовникът цъка. А огледалото не лъже. До младото гадже, което им мери портфейла с педя, изглеждат още по-стари. Дядо и внучка. Ицо стоте манекенки. Оставете ги приказките, че мъжът няма възраст. Ако беше така, нямаше толкова мъже да се правят на Силвио Бирлускони и да си боядисват косата. Повръща ми се, когато чуя за сексскандалите на този мумифициран политик. Точно толкова неприятен е, колкото разни гимнастички, които от опъване приличат на кукла с вентрилоквист. Нали се сещате за тези ужасяващи кукли от филмите на ужасите, чиито скули не помръдват, докато говорят. Ето такива създания от филмите на ужасите обикалят в риалити форматите. Да те дострашее като ги гледаш.

Няма човек, който да няма комплекси и да не би искал да „пипне“ нещо по себе си. Бях в началния курс, когато двама съученици – момче и момиче се сбиха, а аз тръгнах да ги разтървавам. В ролята на умиротворителя отнесох юмрук, който ми счупи носа. Довърших започнатото, когато паднах от една люлка и на връщане ми образува гърбица. След години правих някакви материали за пластични операции и реших – време ми е да си туря едно чипо носле. Звучи лесно – изпилват гърбицата, изтъняват основата, повдигат носа и го скъсяват. Платих капаро и ми насрочиха част в столична клиника. С наближаването на операцията започнах да се разколебават. Ами ако ми направят ноздри като на Майкъл Джексън? А ако хвана хрема? Няма да смея да си докосна красивото носле с кърпичка, ще се наложи да си тече свободно и да гълтам сополите, за да не го повредя. Хайде, мерси! За какво ми е тази украса, след като няма да я използвам никога повече? Така и не отидох. Прежалих капарото. Никога повече не ме осени тазци мисъл, но продължавам да се възхищавам на жените, които нямат такива задръжки, защото за реализирането на една мечта се иска да поемеш риск. Стига да знаеш какво искаш. Любимката ми Рене Зелуегър изгуби чара си, когато си преправи лицето. Не е единствената. Когато гледам снимките „преди и след“ на повечето фолкаджийки, не виждам нищо добро във втората фаза. Понякога си мисля, че чалгаджийките и моделките (другата разновидност на чалгата) ги преправят по шаблон, няма начин иначе да са така еднакви. А най-голямото наказание на тези красавици по калъп са дъщерите им, които обикновено са грубовати създания, лишени от всякакъв чар и финес. Инвестициите в майките не се предават по наследство. А и не от всяко дърво става свирка, както се знае. В някои случаи е за тяхно добро, че пластичните хирурзи не се упражняват върху тях, за да докарат някаква прилика с майките.

С това не искам да кажа, че всичко трябва да бъде оставено на природата. Суетата е полезна, ако не се превръща в мания. Иначе отиваме на варианта – ожени се, натежа си на мястото, занемари се напълно, а след това рева дълго, че мъжът й вече не я забелязвал.

Подобни статии

 • Парола: ДКК

  Парола: ДКК

  Ако се направи допитване сред българите – в какво точно се изразява дейността на Държавната консолидационна компания (ДКК), едва ли ще са много тези, които няма да опулят очи. Тази седмица обаче всички налични тролове в социалните мрежи са строени в прави редички – да коментират темата за уволнението на Ваня Караганева като втори изпълнителен директор на компанията заради допуснати нарушения.

  125
 • Бой с камшици

  Бой с камшици

  Свикнали сме Кубрат Пулев да се бие с ръкавици, но тази седмица боксьорът се развихри с камшици. Отнесе го доскорошният депутат от „Има такъв народ“, а вероятно и бъдещ такъв - Филип Станев. По-точно отнесе го една анатомична част от телесата на Станев, която не е удобно да напишем тука.

  263