Оперираха Марта Вачкова

Актрисата с доц. Минкин

Актрисата Марта Вачкова бе оперирана в столичната болница „Иван Рилски“. Това обяви самата тя в социалните мрежи.

Сестра Жекова от „Откраднат живот“ публикува снимка с доцент Минкин и посочи, че й е била изрязана „болката, с която живях почти две години“. Актрисата обаче не уточнява каква точно интервенция са й правили в неврохирургията. „Запомнете този човек! Доцент Минкин има златни ръце и златно сърце. Той и екипът на неврохирургията в болница „Иван Рилски“ изрязаха болката, с която живях почти две години. Летя от щастие! Имаме великолепни медици! Поклон! Да кажа и за сестрите (колежките) и санитарите - чудни сте! Благодаря!“, заяви дъщерята на Григор Вачков.

Подобни статии

 • Киану Рийвс сподели кои са любимите му песен, филм и сандвич

  Киану Рийвс сподели кои са любимите му песен, филм и сандвич

  Звездата от „Матрицата“ Киану Рийвс разкри коя е песента, която застава на първо място в списъка му с любими парчета – Love Will Tear Us Apart на групата Joy Division. Това сподели самият той след дълго чудене по време на участието си във вечерното шоу на Стивън Колбер, когато водещият му предостави специалния си въпроник, съдържащ 15 питанки.

  117
 • Лили Иванова и Аня Пенчева се обясниха в любов

  Лили Иванова и Аня Пенчева се обясниха в любов

  Благодаря на Аня Пенчева за уважението към мен и моето творчество, това възкликна примата на българската естрадна музика Лили Иванова за една от иконите на родното ни кино и театър Аня Пенчева. Причината за признателността на певицата към нея е скорошно интервю на Пенчева, в което звездата от „Време разделно“ признава, че запоследно е плакала именно на концертите от края на 2021-а на Иванова в София.

  85