Оперна певица хвърли око на Циципас

Сопраното Кристине Ополаис изведнъж започна да тренира тенис

Снимка: Инстаграм Сопраното Кристине Ополаис напоследък е подозрително близо до Стефанос Циципас.

Опасно близо един до друг в последните месеци са тенисистът Стефанос Циципас и оперната певица от Латвия Кристине Ополаис. За романтичната им връзка разкри клюкарското издание от родината на изпълнителката „Частен живот“.

От медията направили проучване и установили, че напоследък двамата били в един и същи хотел. Кристине, която със своите 42 години е с 20 по-голяма от световния №5, също така изведнъж се запалила по тениса и тренира на кортовете, на които и Циципас.

Самата Кристине се похвали с новите си умения. „Най-накрая. Моят първи път! Благодаря ви, господа треньори“, написа латвийката под публикацията си в социалните мрежи. Но когато приятел я попита кой е треньорът, та загадъчно отговори: „Това не е най-голямата тайна на света“.

Тя често споделя тенис кадри в профила си в Инстаграм, а когато Циципас загуби мач, дава ясно да се разбере, че е тъжна, пишат в Латвия.

В последните шест месеца Кристине живее в Гърция. „Обичам тази страна и съм горда, че във вените ми тече гръцка кръв. В края на миналата година тя публикува снимка с Циципас. В друг пост пък заявява, че в Атина е срещнала много хубави хора и „Циципас е един от тях“.

Самият Стефанос има връзка със сънародничката си Теодора Петалас от 2019 година. „Познаваме се от три години покрай общи семейни приятели. Запознахме се в Ню Йорк и аз наистина я харесах, но ме беше срам и не й казах нищо. След това се видяхме на същото място и я поканих на среща - оттам започна всичко. Тя ме подкрепя и внася хармония в живота ми. Имам силни чувства към нея. Мисля, че и тя има. Разбираме се перфектно, това прави връзката ни специална - каза само преди по-малко от три месеца тенисистът. - Понякога ни е трудно, защото тя живее в Лондон. Теодора идва на някои мои турнири и ме подкрепя. Тя е най-добрата ми приятелка! Освен това от няколко години разговаряме всеки ден, без изключение. Освен това тя също играе тенис. Обичам да тренирам с нея“, допълни гъркът.

Подобни статии