Още три клуба подкрепиха Борислав Михайлов за президент на БФС

Още три клуба – „Черноморец“ (Бяла), „Аксаково“ и „Тича“ (Варна), подкрепят кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на Българския футболен съюз. И трите са от Зона Варна и са членове на БФС.

От трите клуба поясниха, че управителните им съвети единодушно са взели решение да подкрепят Михайлов и на конгреса на БФС на 12 октомври да издигнат неговата кандидатура за президент на футболния съюз.

Кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС беше официално издигната от елитния „Локомотив“ (София) вчера. Другите двама конкуренти за поста на конгреса са Димитър Бербатов и Христо Порточанов.

Бербатов получи подкрепата на ЦСКА, „Берое“ и „Пирин“ (Благоевград) от Първа лига, както и от още няколко клуба от по-долните дивизии, докато Порточанов обяви кандидатурата и се очаква да бъде издигнат от аматьорския „Камено“, който се подвизава в областната група в Бургас.

Подобни статии

 • Борислав Михайлов поиска публика на стадионите

  Борислав Михайлов поиска публика на стадионите

  Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изпрати официално писмо до директора на столичната РЗИ д-р Данчо Пенчев и до министъра на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров с призив за преразглеждане на издадената на 12 октомври заповед, забраняваща присъствието на публиката на стадионите в София.

  65
 • Станимир Стоилов:

  Станимир Стоилов: "Левски" има крещяща нужда от точки

  Треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че не разбира решението на РЗИ за мачове при закрити врати, което не помага на никого. Той направи това на импровизирана пресконференция на открито пред стадион "Георги Аспарухов - VIVACOM Арена" преди вчерашната открита тренировка на "сините", предаде БТА.

  67
 • Бербатов прогнозира, че има голяма вероятност за нов конгрес на БФС

  Бербатов прогнозира, че има голяма вероятност за нов конгрес на БФС

  Има голяма вероятност да има нов конгрес. Това ще го оставя на адвокатите. Те работят усърдно върху това. Това съобщи в социалните мрежи кандидатът за шеф на БФС Димитър Бербатов. Той категорично оспорва легитимността на победата на Борислав Михайлов на извънредния конгрес този вторник.

  65