От арабските емирства ли е алтернативата на управлението, пита Каракачанов

Просто не виждаме алтернативата в момента. От Обединените арабски емирства ли? Това не е алтернатива. Така вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира пред Канал 3 скандалите в държавата, визирайки нестихващите атаки на забегналия в Дубай хазартен бос Васил Божков. 

 

Каракачанов обяви, че не очаква да се стигне до служебно правителство до края на мандата на 44-то Народно събрание.

Министърът бе на посещение в Своге, където бе част от десетата годишнина от подновяването на младежките гвардейски отряди.

Той коментира и разпространението на коронавирус у нас. "Някои смятат, че сега сме във втората вълна от коронавируса, но виждате, че и тя не е толкова страшна. Ако всички спазват съответните мерки, ще преминем и през това успешно", каза вицепремиерът. 

Подобни статии

 • Удължиха извънредната обстановка до края на юли

  Удължиха извънредната обстановка до края на юли

  Ивънредната обстановка, която трябваше да приключи на 15 юли ще бъде удължена до края на месеца. Това обяви здравният министър Кирил Ананиев по време на брифинг. На него присъстваха още председателят на Националния оперативен щаб генерал-майор д-р Венцислав Мутафчийски, главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, директорът на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов и шефът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев.

  72
 • Обсъждат проекта за гората на Црънча, която бе спасена с дарение на Делян Пеевски

  Обсъждат проекта за гората на Црънча, която бе спасена с дарение на Делян Пеевски

  Обсъждат готовият проект за гората на Црънча, която става парк след дарение на депутата Делян Пеевски. Срещата е между главният архитект на Пазарджик, служители на общината и кмета на селото Ангел Руков, предаде Канал 3.

  34