Откриха разчленена брокерката от Бургас

Дъщерята на Теодора Бахлова: Сега ще съдя наред, до дупка

Изчезналата брокерка Теодора Бахлова е била убита, а трупът й е бил разчленен.

Втори разчленен труп, водещ към бизнесмена Станимир Рагевски и обкръжението му, откриха бургаските криминалисти. Зловещата находка сложи край на сагата с мистериозно изчезналата брокерка Теодора Бахлова. Останки от тялото й са били намерени късно следобед в сряда в траурния парк на Бургас.

Криминалистите са изровили от гробището два чувала, в единия бил торсът на 47-годишната жена, а в другия - ръцете й.

 

 

Яма

Торбите с разфасованото тяло били заровени в плитка яма на две различни места между гробовете, на разстояние от петнадесетина-двадесет метра. Официална информация по случая до момента няма нито от полицията, нито от прокуратурата. По непотвърдени данни разследващите са открили част от тленните останки на Теодора след дълъг и мъчителен разпит на 47-годишния готвач Деян Дичев, който две седмици по-рано посочи и къде е бил скрит разчлененият труп на Юмер Мехмед. До момента не са открити главата и долните крайници на брокерката. Останките й са изпратени за аутопсия и ДНК експертиза, която да установи категорично коя е самоличността на жертвата и начина, по който тя е екзекутирана. Запознати с разследването твърдят, че още при първоначалния оглед е установено, че това са останки на брокерката.

Дъщерята на брокерката - Християна Радоева, първа съобщи за злокобната вест в профила си във Фейсбук. "Пиша това през сълзи, последни сили… имам една буца на гърлото и ми се крещи, вика ми се, искам да блъскам и да чупя и отказвам да го повярвам. Снощи се молих това да е кошмар… не знам как намерих думи да кажа на майка, че дъщеря й е разчленена и заровена от най-близкия й приятел. Думата “приятел” за мен придоби друго значение. Обзета съм от гняв, мъка и безумна болка. Иска ми се аз да бях умряла, защото нямам сили да го преживея… заспах за точно 20 минути и се събудих, защото пред очите си видях разчлененото тяло на жената, която ме е носила 9 месеца и отдаде живота си за мен… и най вероятно умря заради мен… за да имам аз. Пусти пари!!! Мразя ги!“, пише момичето. Допълва, че е загубила всичко най-ценно за себе си, и обещава, че ще има възмездие. „Аз съм дъщеря на Теодора Бахлова, тя не ми позволи да оставя нещата така, духът й не ми го позволи да не я намеря! АЗ ОБЕЩАХ И ГО СПАЗИХ! Сега ще съдя наред, до дупка. За хората, които смятат, че ще получа голямо наследство, снощи в разговор с адвоката ми е изготвен документ за отказ! Нямам повече думи и сили… мир на душата ти, мамо! Ти беше всичко за мен! Сега си ангел на небесата!", допълва почерненото момиче.

Единственият арестуван и обвинен засега е бизнесменът Станимир Рагевски, за когото е установено, че последен се е срещал и разговарял както с Юмер, така и с Бахлова. Брокерката изчезна безследно и мистериозно на 29 октомври 2020 г. В около 17 часа тя повикала такси пред дома си на ул. "Оборище" №38 и слиза от него на ул. "Булаир", до пристанището, което е само на 1,5 км разстояние. Жената е облечена спортно с черен клин и тъмно яке. Носи дамска чанта и сак. Камерите са я проследили как слиза от таксито и се връща назад до кръстовището с ул. "Константин Фотинов". Вижда се как свива покрай сградата на КТ „Подкрепа“, където и следите й се губят. Точно на това място арестуваният Станимир Рагевски притежава дузина имоти на три съседни малки улици. Най-вероятно Бахлова е имала среща с него в един от многобройните му имоти. През последните дни униформените са претърсили всички офиси, магазини и апартаменти на фамилията Рагевски и свързани с тях лица. Дали и какво са открили, засега не е ясно.

Подобни статии