Отварят бирен спа център в Брюксел

Белгийците скоро ще могат да разпускат в хмел и ечемик, след като в страната за първи път бъде отворен бирен спа център, предаде Ройтерс.

Центърът Good Beer Spa в южната част на Брюксел е основан от 42-годишния Бенедикт Бибуйк и приятелката му Ана Бордонада, които са почерпили вдъхновение от подобно изживяване в Прага преди две или три години.
Бернард приготвя микса за джакузито: хмел, мая и малц в комбинация с бира. Той го смесва и след това го изсипва в джакузито, в което клиентите ще седят в продължение на 45 минути. Преди откриването на 4 юни Бернард и Ана канят неколцина съседи, които споделят, че се наслаждават на ароматите, релаксиращата атмосфера и потенциалните ползи за подмладяване на кожата. Дерматолозите обаче не са склонни да се съгласят, че подобен род процедури влияят благотворно. Бернард и Ана с нетърпение очакват отварянето идния месец на бирения си спа център, чиито посетители ще могат да резервират частно джакузи за до двама души за €115. Цената включва и неограничен достъп до наливна бира.

Подобни статии