P.I.F. разказват биографията си в Деня на музиката

Рок групата P.I.F. ще представят дългоочакваната си биография "Приказката P.I.F." навръх Деня на музиката на 1 октомври. Събитието ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 в подлеза на Моста на влюбените и ще е придружено от концерт на бандата.

„Специално е, защото носи в себе си вселена. Роди се като мъничка, невзрачна идейка,
започна бавно да се оформя и малко по малко да заема своето място, а днес вече се заиграва и с любопитството (ни). Вълнуваме се, нямаме търпение, броим, минават дни, часове, минути, секунди и… ето го! Ще се радваме да станете част от нашият малък свят, да споделим преживяването, да разкажем приказката и да си спомним за…детството.
Очакваме ви!", споделиха членовете на групата.

Вратите на клуба ще отворят в 19:00, представянето на книгата „Приказката P.I.F. Ще започне 20:00, а бандата ще забие точно в 22:00 ч. Билетите за събитието вече са в предварителна продажба на Bilet.bg на цената на 15 лева, като пропуски ще могат да се закупят и на място за 20 лева, но само при останали бройки.

Припомняме, че книгата е втората от поредицата Scribens Acoustic за легендарни български музикални групи (след книгата за „Остава“ ) и е базирана на интервюта и истории на непрежалимия вокалист на бандата – Димо Стоянов, който почина след тежка битка с COVID-19 в края на миналата година, както и с музикантите с него. Авторите на тома са Мария Куманова, Наталия Иванова и Георги Гаврилов.

Подобни статии