Пак спипаха играчи на Тотнъм в издънка

Photo: Инстаграм Орие (на заден план) и Сисоко тренират заедно.

Нови случаи на нарушаване на препоръките за социална дистанция от страна на играчи на Тотнъм възмути обществото в Англия.

Този път грешниците бяха защитникът Серж Орие и халфът Муса Сисоко. За издънката им стана ясно, след като първият имаше неблагоразумието да публикува видео в профила си в Инстаграм, където е в компанията на френския си колега. Малко по-късно Орие се усети и изтри клипа, а после със Сисоко излязоха с общо послание.
"Признаваме, че носим отговорност и трябва да бъдем модел на подражение. Това важи особено за този период на несигурност, пред който е изправен целият свят. Благодарим на Националната здравна служба за неуморната работа. Правим дарение, за да покажем подкрепата ни към тяхната работа", разкаяха се Орие и Сисоко.
По-рано, след въвеждането на извънредните мерки за пандемията, правилата наруши и мениджърът на „шпорите” Жозе Моуриньо. Той трябваше да се извинява, тъй като бе спипан на индивидуална тренровка с Танги Ндомбеле. Райън Сесеньон и Девидсон Санчес също бяха изловени да тичат заедно.

Подобни статии