Павел Глоба и неговата прогноза за всички зодии през 2022-ра

Павел Глоба определя 2022 г. като „трудна“ и „контрастна“. Той разграничава две групи представители на знаците на зодиака, за които новата година ще бъде най-важна.

2022 г. обещава да бъде много трудна и дори контрастираща до голяма степен поради факта, че през първата половина на годината Юпитер, гигантът на Слънчевата система, който влияе върху социалното поведение на хората, ще бъде в зодиакален знак Риби, а през втората половина той ще бъде в Овен, с изключение на ноември и декември, когато за кратко ще се върне в същите Риби, пояснява Павел Глоба. Съответно представителите на знаците на така наречения воден тригон ще бъдат в най-облагодетелстваната секция от януари до 10 май 2022 г., както и през целия ноември и първата половина на декември: това са Риби, Раци и Скорпиони. От втората половина на май ситуацията ще се промени коренно, което означава, че целия този период, с изключение на ноември - декември, съдбата ще благоприятства типичните представители на знаците на огнената стихия: Овен, Лъв и Стрелец. Сега нека разгледаме малко повече подробности за всички зодиакални знаци. Ще започнем с Овен - първият знак в зодиакалния кръг, който започва от пролетното равноденствие.

Овен

За типичните Овни предстоящата година ще бъде много важна по отношение на социалния статус, както и нарастването на техния авторитет и влияние върху околните. От средата на май ще можете да стартирате проекти в различни области, да бъдете активни и да се разширявате, без да рискувате да загубите всичко. Това е година на големи залози, следователно, използвайки благоприятни обстоятелства, ще можете да постигнете сериозен успех, а някои дори колосални резултати, особено през април-август и декември 2022 г. Очаква ви нарастване на популярността и общественото приемане, но имайте предвид, че през следващата година, особено през първата половина, вие сте много уязвими към инфекции и човешка завист. Възможно е вашата дейност да предизвика недоволство на недоброжелатели, които ще се опитат да ви нанесат значителни щети.

Телец

За типичния Телец предстоящата година вероятно ще бъде пряко продължение на предходната година, тъй като Лунният възел и Уран продължават да са в този зодиакален знак. 2022 ще бъде фатална година за типичния Телец и ще трябва да се изправите пред последствията от собствените си действия, предприети по-рано. Пролетно-есенните затъмнения ще ви върнат стократно това, което сте посяли. Концентрирайте се върху най-важното, отрежете всичко ненужно и се погрижете за здравето си. Това обаче е не само година на фатално възмездие, но и време на промени, към които от няколко години сте подтиквани от Уран, който е в същия зодиакален знак. Не се страхувайте да промените живота си, защото сега е моментът да рестартирате и да намерите нови приятели и съмишленици, които са ви близки по дух.

Близнаци

За типичните Близнаци предстоящата година ще донесе редица обещаващи възможности както по отношение на социален растеж, така и по отношение на индивидуалното развитие, но трябва да изчакате, докато Черната луна напусне знака на Близнаци (а това ще бъде още през май) и тогава можете да се заемете със стратегическо планиране и изпълнение на отговорни проекти. Това ще бъде значително улеснено от благоприятните аспекти на Сатурн и Юпитер. Втората половина на годината е много добра за строителство, инвестиции, сериозни покупки и, разбира се, ако имате голям късмет, на пътувания в чужбина. Освен това тази година е много благоприятна за изучаване на чужди езици, както и за установяване на неформални контакти с представители на далечната чужбина.

Рак

За типичните Раци 2022 г. може да изглежда много трудна и контрастна, тъй като Юпитер, тяхната революционна планета, която насърчава личностното израстване, ще промени радикално влиянието си през годината. Както вече споменахме, през първите четири месеца и половина звездата на кралете - Юпитер ще бъде в благоприятния знак на Риби, което ще създаде редица обещаващи възможности за социална активност, пътуване в чужбина и изучаване на чужди езици. Но още в средата на май Юпитер ще премине в знака на Овен, което се счита за неблагоприятна позиция за типичните Раци, особено на фона на влизането на Черната Луна в зодиакалния им знак. Очакват ви изпитания и изкушения и всичко зависи от духовното ниво, на което се намирате. Опитайте се да не се поддавате на тези изкушения през юли и август 2022 г., в противен случай разочарованието не може да бъде избегнато.

Лъв

Типичните Лъвове ще имат разнообразна и много контрастна година. Лошите аспекти на Сатурн са много неблагоприятни както по отношение на здравето, така и по отношение на материалното състояние. В този смисъл трябва да се пазите от май, особено от ноемврийското затъмнение, когато транзитните планети ще се появят неблагоприятно във вашия хороскоп. В същото време май и ноември са изключително опасни, това са най-неблагоприятните месеци за вас през следващата година, но не забравяйте, че можете успешно да използвате шест месеца между пролетните и есенните затъмнения за социална активност и израстване на авторитета си. Това е добър момент за реализиране на големи бизнес проекти, изпълнение на инвестиционни планове и постигане на предварително поставени цели. Трябва да се пазите и от всякакви инфекции и обостряне на хронични заболявания, особено през първата половина на 2022 г.

Дева

Типичната Дева не трябва да прави далечни планове за следващата година. Действайте според обстоятелствата, дръжте пред погледа си само тактическите цели и се старайте да не се поддавате на външно влияние, особено през първите пет месеца на годината, докато Юпитер е в знака на Риби. Това е изпълнено със спад на авторитета за вас, обществено осъждане, трудности в партньорствата и дори съдебни дела. Първите месеци на годината вашите възгледи и убеждения ще бъдат подложени на сериозен тест за сила, а негативното влияние на Сатурн ще ви принуди да насочите вниманието си към изоставен преди това бизнес и собственото си здраве.

Везни

За типичните представители на знака Везни предстоящата година ще донесе, от една страна, творческа реализация, а от друга, проблеми в отношенията със закона и държавните структури. Благоприятното влияние на Сатурн ще създаде отлични условия за личностно израстване, укрепване на любовните отношения и дори евентуалното им прехвърляне на качествено ново ниво. Лошото влияние на Юпитер от средата на май до почти края на годината обаче може да обезсили всичките ви социални амбиции. Това е много неблагоприятно време за проява на гражданска активност, защото дори невинни обществени инициативи от ваша страна могат да бъдат потушени по най-суров начин.

Скорпион

Трудна година очаква типичните Скорпиони, но тя ще започне много примамливо – положително, защото благоприятният аспект на Юпитер ви успокоява с редица обещаващи възможности, особено в творческата и любовната сфера. Отделете време да се грижите за семейството и децата си. Първата половина на годината е благоприятна за социални проекти, подписване на важни документи и решаване на сериозни правни въпроси. Но тогава ще трябва да вземете предвид лошото влияние на Сатурн, тоест да се грижите за здравето си, да решавате жилищни въпроси и да избягвате грешки, особено по време на пролетни и есенни затъмнения.

Стрелец

Типичните Стрелци ще имат много обещаваща година, особено тези от тях, които имат творчески амбиции, подкрепени от таланти. Тази година ще бъдете успешни в обучението си, а пътуванията ще ви предоставят много възможности за самореализация и обещаващо сътрудничество. Покачването на авторитета ще ви направи много привлекателни за представители на противоположния пол. Това е чудесно време за интензивно изучаване на чужди езици, пътувания в чужбина и нови запознанства. Използвайте втората половина на годината за участие в социално значими проекти, защото авторитетът ви сред публиката в социалните мрежи със сигурност ще се увеличи.

Козирог

За типичните Козирози предстоящата 2022 година ще бъде разделена на две половини и първите пет месеца на годината ще бъдат много по-смислени от останалите 7. В началото на годината ще можете да постигнете известни успехи както в материалната, така и в социалната сфера. Възможно е участие в приключенски проекти и различни експерименти. Ще бъдете видими и влиятелни, докато Юпитер премине в Овен. А през втората част на годината ще трябва да се сблъскате с всякакви обвинения, дори съдебни спорове не са изключени. Ако първата половина на годината е добра за запознанства и започване на връзка, то втората половина е много благоприятна за тези, които, напротив, искат да развалят брачните връзки или някакво друго остаряло споразумение.

Водолей

За типичния Водолей един много труден период ще продължи, тъй като Сатурн продължава да ви изпитва за силата на принципите и вярванията. Както виждаме, Сатурн във Водолей условно е разделил нашето общество на приятели и врагове и затова за представителите на Водолея цялата година ще премине под знака на отхвърляне на ненужни контакти, самоограничаване и дори някаква строгост. Ще трябва да смекчите своите изисквания и амбиции, дори да затегнете коланите. Трябва да разчитате само на собствения си опит и индивидуални умения, защото сега това е единственият правилен шанс за вас. Втората половина на годината ще бъде много по-добра за вас, защото хармоничният аспект на Юпитер ще ви позволи да се насладите на идилия в личните взаимоотношения или да започнете нов цикъл на обучение. Дори кратки пътувания ще ви изпълнят с много идеи и могат да стимулират интелектуалния ви растеж.

Риби

Що се отнася до типичните Риби, първата половина на годината ще бъде идеално време за тях от гледна точка на себереализация и нарастване на популярността. Юпитер в Риби ще ви донесе редица възможности да подобрите условията на труд и да плащате повече. Това е чудесно време за социално ориентирани хора, които ще могат, следвайки общите тенденции, да намерят себе си в социалните дейности. Злото влияние на Сатурн обаче ще представлява латентна и доста сериозна заплаха за вашето здраве. Не бива да се ласкаете и да изпадате в илюзии на фона на положителното влияние на Юпитер, който скоро ще напусне знака. Опитайте се да внимавате много и да се възползвате от възможностите през първите пет месеца на годината.

Подобни статии