Певецът Уикенд работи над поредица за телевизия HBO

Канадският певец Уикенд работи над поредица за HBO, предаде Франс прес, позовавайки се на телевизията. Изпълнителят, истинското име на когото е Ейбъл Тесфайе, ще продуцира, ще бъде съавтор на сценария и ще изпълни роля в сериала.

Поредицата, озаглавена "Идолът", разказва за срещата на поп певица със собственик на нощен клуб в Лос Анджелис, който се оказва ключова фигура в тайна секта.
Уикенд си сътрудничи по проекта със Сам Левинсън, познат с работата си над филмите "Малкълм и Мери" (2021) за стрийминг платформата Нетфликс и "Още един щастлив ден" (2011), представен премиерно на кинофестивала "Сънданс".
Тридесет и една годишният Уикенд е известен със своята изявено кинематографична вселена. Последният му албум "After Hours", издаден през март 2020 г., беше илюстриран с концептуални видеоклипове, съдържащи препратки към добре познати игрални филми като "След работа" и "Китайски квартал".
Уикенд често споделя, че има страст към киното,
до степен, че се съгласи да играе собствената си роля в нискобюджетния филм на братята Сафди "Uncut Gems" (2019), получил признание от критиката.

  • Тагове:
  • HBO

Подобни статии