По последната цифра ще ги познаете

Телефонният номер не е случаен, а е обвързан от съдбата, казват нумеролози

Нищо случайно няма, дори в случайно издаден телефонен номер, твърдят нумеролози. И казват, че последната цифра от телефонния номер може да повлияе на човека и на неговата съдба. Тази цифра може да бъде свързана с късмета и успеха или точно с обратното.

1 - Така според нумеролозите единицата в края на телефонния номер дава увереност и насърчава движението напред. Това чувство върви заедно с вас през целия ви живота. Единицата подтиква човека към лидерство, дарява го със смелост, но е и предпоставка за вечно ново начало и промяна.

2 - Двойката означава сила, разсъдливост. Ако тя присъства в края на вашия телефонен номер, значи сте изпълнени с енергия. Понякога може да ви се струва, че сте много по-активни през нощта. И това не е случайно, тъй като двойката се управлява от Луната.

3 – Смята се, че тройката помага за генерирането на идеи, което е изключително важно за хората с творчески заложби. Ако в момента си нямате половинка, тройката ще активира цялата енергия в тази посока. Ако имате връзка, то тройката я заздравява.

4 - Четворката осигуряват здраве и стабилност. Получавайки нов номер с тази цифра в края, ако е бил болен, човек се оправя и усеща прилив на енергия. Някоя област от живота се стабилизира, а не е изключено това да стане с всички едновременно.

5 - Нумеролозите определят, че петицата отговаря за комуникацията и помага за изграждането на връзки. И дарява човека с красноречие. Ако телефонният ви номер завършва на 5, вероятно сте забелязали, че ви се налага да общувате много и да си взаимодействате с другите.

6 - Шестицата помага в личния живот. Противоположният пол ще започне да ви обръща внимание по-често. Знакът на Венера олицетворява връзките. Обърнете специално внимание на това в петък, когато е денят на планетата на любовта и парите.

7 - Седмицата е отговорна за късмета и интуицията. Когато се удвои, може да имате усещане, че ви се появят суперсили, човек започва да чувства мощна подкрепа и подсказки от Вселената. Изглежда, че наблизо винаги има личен ангел хранител. Седмицата в края на номера води до личностно израстване, нови знания, развитие във всички области. Ако все още не сте намерили целта в живота си, седмицата ще ви насочи по правилния път.

8 – Смята се, че осмицата привлича финансите. Тя освобождава място за паричния поток. Ако телефонният ви номер завършва на 8, но постоянно ви липсват финанси, потърсете причините за настоящата ситуация. Осмицата трябва да се използва добре. Но тя предупреждава да не играете на комар – в пряк и преносен смисъл.

9 - Ако телефонният ви номер завършва на 9, хората често искат помощ от вас. Не се страхувайте да помагате на другите, тъй като животът ви е посветен на служенето. Вселената ще ви се отплати подобаващо за това. Ако продавате нещо, управлявате бизнес, вероятно имате достатъчно клиенти. Обявете открито цената на услугите си, не се притеснявайте да го правите. Продажбите така или иначе ще вървят добре.

0 – Нулата осигурява защита от завистници. Тя предполага наличието на вътрешни възможности и сили. Но е и предпоставка за избор между тъмната страна на света и светлата, между доброто и злото.

 

Подобни статии