Правозащитникът от Долната земя и горно-нанадолните му брътвежи за Пеевски

Арогантно и демонстративно е правозащитници, обръгнали в това да бранят добрите олигарси и добрите убийци, да казват къде е небето

Снимка: Интернет Михаил Екимджиев - правозащитникът от Долната земя

„Всички НПО-та и адвокати на убийци на барикадата”. Този коментар като че ли обобщава най-точно актуалното включване на адвоката правозащитник Михаил Екимджиев пред „Медиапул”. Колко точен и навременен е той, се вижда от десетките минусчета, които тролски пръстчета са нацъкали отдолу, защото от истината боли.

Какво работи адвокатът Михаил Екимджиев, когато не обслужва интересите на задкулисието в поръчкови сайтове, създадени, за да изпълняват функцията на медии бухалки. Специалитет на кръга „Капитал”, усвоен и от журналистите в сайта на Майката на фалшивите новини Стояна Георгиева – „Медиапул”. И как иначе – та нали журналистите в медийната общност на задкулисието са общи и се местят като пионки от сайт в сайт, за да не личи чак толкова, че са ръководени и направлявани с опорни точки от вездесъщия олигарх издател. Но ако за тях е повече от нормално да чернят едни личности, за да избелват господарите си, то какво точно прави Михаил Екимджиев? От години този правозащитник, използващ сложни думи като „правопорядък”, дълбае дъното, като с всяко свое изказване показва колко едностранчив и лесно манипулируем е. Да си адвокат на дявола е фасулска работа. Къде по-сложно и трудоемко е да си адвокат на всички дяволи олигарси, при това в ролята на служебен защитник. Или пък е защитник по служба?

От години Екимджиев е на Долната земя с интересите, които защитава. А също така и с горно-нанадолните си брътвежи за човек, когото мрази по дефолт, защото чудовищата, които направляват подобни на него пионки, са възприели депутата и издател на „Телеграф медиа” Делян Пеевски като удобна мишена. На Екимджиев мед му капе от устата, когато трябва да защитава интересите на някой престъпник, който е убил и изял баба си, но се жали, че не му пускат Моцарт и Вивалди в килията. В същото време ръси отрова при всяко споменаване на Пеевски. Защото така. Вие ли ще спорите с правозащитника за клеветата, езика на омразата, презумпцията за невиновност и други такива подробности, за които дебелата му адвокатска глава не е увирала никога? Дайте му трибуна в „Медиапул” и гледайте какво става. Правозащитник, който плюе на професията си и на собствената си физиономия. Защото така. А за да е още по-долно, повтаря казаното пред единия сайт, в друг - "Фрогнюз" на агент Академик. Защото в Долната земя всички са си едно. Агенти, доносници, адвокати, клеветници - всички в кюпа.

Ако все още се води правозащитник (ако не друго, така го представят), адвокат Екимджиев трябва бързо да си скъса книжката. Уж така нареченият правозащитник от години се изявява като публичен обвинител. И то частен обвинител, робуващ на частни интереси. Като какъв по-точно Екимджиев „анализира” действията на прокуратурата? И като какъв псевдоправозащитникът казва кои са добрите и лошите в държавата? Дъно е такива персони, обитаващи Долната земя, да ни казват къде е небето. Да си пишат антибългарските доклади, да си защитават арогантно и демонстративно добрите олигарси и добрите убийци и да си харчат мръсните пари на воля. Не ни е до тях.

Подобни статии