Преди концерта на 2 септември в Античния: Рич Форестър на гроздобер в Пловдив

Рон Мос пристигна със съпругата си в неделя вечер, с тях е й кучето им Господин Принс

Актьорът и музикант Рон Мос, изиграл един от най-легендарните образи в историята на телевизията – този на Рич Форестър от „Дързост и красота“, е вече в България заедно със съпругата си Девин.

Любимецът на поколения българи идва у нас, за да сподели едно незабравимо шоу този четвъртък в Античния театър, Пловдив, като преди това с жена си и певицата Мария Елена ще се включат в традиционен български гроздобер около Пловдив, където ще имат възможността да се запознаят с начина на приготвяне на вино още от първата стъпка.

Звездното семейство и българката ще опитат различни вина и ще се насладят на българската природа, преди да отпътуват обратно и да се впуснат в репетиции за съвместния концерт на 2 септември. На родна земя заедно с Рон и Девин е и домашният им любимец – кучето Господин Принс. "Възхитен съм от България. Толкова е красиво и зелено тук. Виното ви е толкова добро, а храната - нямам думи. Радвам се, че ще имам възможност да прекарам повече време тук в компанията на толкова сърцати и гостоприемни хора. Нямам търпение и да се срещна с българската публика. Ще бъде страхотен концерт, не го пропускайте!", сподели екранният Рич Форестър при пристигането си.

Концертът под наслов Hollywood Night ще започне в 20 часа, а на сцената ще излeзе още очарователната и талантлива Мaрия Eлeнa Инфaнтинo, както и обичаният Орлин Горанов. Заедно те ще изнесат 90-минутен концерт, в който ще чуем класики като Baby Come Back на Player, Angel на Роби Уилямс, Quando Quando, песни на Едит Пиаф, Далида и някои от най-популярните и харесвани от публиката песни на Орлин Горанов Parla più piano и „Към една жена“. Билети за шоуто все още могат да бъдат закупени на цени от 35 до 80 лева, а за най-големите фенове на Рон Мос са предвидени и ВИП билети, които дават достъп до специално парти след концерта, където ще могат да се срещнат лично със световната звезда, съобщават продуцентите от KEY Events & Communication.

Подобни статии