Притежателите на Mastercard, издадена чрез Pay by Vivacom, могат да спечелят над 1100 награди

До 15 юли всички притежатели на Mastercard, издадена чрез Pay by Vivacom, могат да спечелят над 1100 страхотни награди. За целта те трябва да запазят своята карта в онлайн магазин и да извършат покупка с нея. Това ще ги включи автоматично в томбола за eлектрически мотоциклет, пакет за лятна почивка в смарт кемпер, смарт устройство за дома или абонамент за EON мобилно приложение за срок от 3 месеца.

Кампанията е част от промоционалната кампания на Mastercard Pay and Get Rewards „Интелигентни плащания”. Тя ще се проведе три пъти: от 15 април до 15 май 2021 г., от 16 май до 15 юни 2021 г. и от 16 юни до 15 юли 2021 г. Печелившите участници в томболата ще бъдат изтеглени след края на всеки от етапите.

Потребителите на Pay by Vivacom могат да увеличат шансовете си в томболата, като запазват виртуалната или физическата си карта в повече от любимите си онлайн магазини и правят покупки с нея. Освен за онлайн пазаруване, дигиталният портфейл Pay by Vivacom предоставя възможност за извършване на безконтактни плащания със смартфон на ПОС терминал, мигновени преводи на пари между потребителите на приложението и банкови трансфери до IBAN в българска банка или банка в ЕС.

Подобни статии