Продуцентите ухажват Саманта да се върне в продължението на "Сексът и градът"

Героинята Саманта Джоунс да се завърне при приятелките си от „Сексът и градът“ - на това се надяват продуцентите на продължението на сериала, което носи новото заглавие „И просто така“.

В предстоящите премиерни епизоди с Кари Брадшоу Саманта ще бъде изпратена да живее в Лондон. "Не можехме да накараме Саманта да се скита из Ню Йорк и другите жени - Шарлот и Миранда да не общуват с нея. Просто нямаше да има смисъл", казват източници, запознати със сюжета на новите серии, които ще бъдат в ефир със заглавие "И просто така" по HBO Max (HBO Go у нас – б.а.). Те обясняват още, че Саманта ще е скарана с Кари, но в края на първия сезон именно Брадшоу ще протегне ръка за помирение.

Продуцентите продължават да се надяват и че актрисата Ким Катрал ще размисли и ще се съгласи да се снима в „И просто така за следващи епизоди. „Искаме Ким обратно. Липсваше на снимачната площадка. Искаме си я за бъдещите сезони. Саманта Джоунс е една от най-обичаните героини на филма, а Ким е феноменална актриса, която я оживява перфектно. Тя трябва да се прибере, ако не заради нас, то заради феновете, които я обожават“, казват създателите на сериала.

Подобни статии