Прогноза на Тамара Глоба за 12 януари: Успехи за Девата и Козирога

Какво казват звездите за днешния 12 януари - прогноза на Тамара Глоба.

Овен

Успехът ще ви се усмихне в работата и финансовите въпроси, дори можете да преговаряте с недоброжелатели. Вечерта може да донесе трудности в отношенията с приятели - споразуменията висят на косъм и всичко зависи от вашата изобретателност. Не пийте алкохол, избягвайте хазарта и не се доверявайте на съмнителни хора.

Телец

През деня ви очаква успех в работата, пътуванията и личните дела, но вечерта всичко това ще бъде под въпрос. Ще се притеснявате за здравето си. Вечерта също така ще донесе труден разговор с ръководството. Грижете се за децата.

Близнаци

На сутринта не забравяйте да участвате в решаването на проблемите на приятелите. Пътуванията трябва да се планират сутрин и следобед и да се отменят вечерта. Правете необходимите неща, помагайте на близките. Бъдете готови да харчите пари.

Рак

По семейни въпроси и на работа вземайте информирани решения, не се карайте с другите, участвайте в общи дела и не настройвайте семейството си срещу вас. Приятелите ще ви подкрепят във всичко, а новите съвместни планове ще донесат възвръщаемост. Вечерта са възможни непредвидени разходи. Бъдете внимателни по пътя.

Лъв

Денят ще премине на работа с уважаващите ви колеги. Въпреки че не всички подкрепят вашите идеи, лесно можете да намерите общ език с ръководството. Опитайте се да не стискате собственото си гърло в името на кариерата си или от страх и тогава всичко ще се окаже добре за вас и за околните.

Дева

Успехът ви очаква както на дълги пътувания, така и на родна земя, както и в любовта и творчеството. Хора, които ви харесват, ще ви подкрепят. Успехът ви расте, но не се стремете към евтина популярност поради клюки за другите - няма да имате късмет. Вечерта ще премине в бизнес ангажименти. Запазете здравето си и отложете пътуването.

Везни

Потопени сте в необходимата работа и решаването на продължителни материални и жилищни въпроси. Възможни са жилищни разходи. Очаква ви творчески и интелектуален успех. Вечерта предстоят срещи, пътувания и договорки, но всички те ще бъдат поставени под въпрос.

Скорпион

Днес ще отидете на пътувания със семейството и близките си, както и ще присъствате на грандиозни събития. Ще решавате семейни проблеми заедно с близки роднини, познати и приятелки. Вечерта оставете настрана шума и суматохата на бизнеса и отделете време на дома си.

Стрелец

Съседи и добри познати ще ви привлекат да участвате в техните дела, спорове и интелектуални игри. Струва си да решавате проблемите със света с помощта на мъдростта. Пътуванията е най-добре да се правят рано през деня; вечерта те ще бъдат неуспешни. Работата и общуването с професионалисти ще ви помогне да направите скок напред в професията.

Козирог

Днес денят ви обещава успех в личните дела, в пътуването и на почивката. Любящите роднини ви подкрепят. Ако нямате възможност да се потопите в бизнеса с главата си, заемете се с някакво хоби. Вечерта финансовите планове могат да се провалят.

Водолей

Домашните задължения ще донесат радост, а ремонтът, почистването и домакинската работа ще укрепят духа и настроението ви. Вечерта отложете пътуванията си, погрижете се за здравето на родителите си. Бъдете внимателни при работа с оборудването - възможни са повреди.

Риби

В началото на деня решете параметрите на пътуването. Заемете се с обучението си, личните и домакинските задължения, говорете с приятели. Разчитайте на подкрепата на вашето семейство. Вечерта оставете настрана дългите пътувания и се погрижете за приятелите си.

Подобни статии

 • Кратък седмичен хороскоп от 17 до 23 януари: Признание за Телеца, Везните стават център на внимание

  Кратък седмичен хороскоп от 17 до 23 януари: Признание за Телеца, Везните стават център на внимание

  Меркурий вече е променил движението си, което означава, че по отношение на информацията и комуникациите може да има несъответствия или забавяния. Това обаче е чудесно време за завършване на продължителни процеси, завършване на курсове, гледане на филми, четене на книги, които са били отлагани за дълго време. Да, неприятности могат да се случат, но само поради невнимание или прословутия шанс, на който сега не може да се разчита. Няма нужда да рискувате, дори ако сте сигурни, че сте прави: необмислените действия ще имат отрицателни последици. Най-добрият сценарий: ако сте взели решение отдавна и сте готови да предприемете активни действия, не бива да го отлагате. Действайте, всяка физическа активност ще ви даде тласък на енергия.

  869
 • Характеристика на Луната на 16 януари

  Характеристика на Луната на 16 януари

  На 16.01.2022 г. в 12:00 ч. Луната е във фаза „Нарастваща луна“. Това е 14-ият лунен ден в лунния календар. Луната днес е в зодия Рак ♋. Процентът на осветеност на луната е 98%. Изгревът на Луната е в 14:22 часа, а нейният залез е в 08:22 часа.

  77