Прогноза на Тамара Глоба за уикенда: Скорпионът общува с висщестоящи, Ракът си надскача лимита

Вижте звездната прогноза  на Тамара Глоба за уикенда.

Овен

Планирайте пътувания, почивка и празници със семейството. Решете въпроси, свързани с бъдещето на децата, семейния бизнес и роднински претенции. Обсъдете с колегите и творческия колектив всичко, което ви вълнува вас, а и всички останали.


Телец

Днес ви очакват служебни преговори, ангажименти и битовизми, грижа за родителите и ремонт- Инвестициите ви може и да не се оправдаят. Не се отчайвайте, пресметнете всичко отново.

Близнаци

Близки хора ще ви оправят настроението, а добри новини и пожелания ще ви помогнат да преодолеете трудностите. Командировките може да се провалят заради сътрудници. В работата е вероятно влизане в спор с жена. Заемете се със спорт, движете се повече.


Рак

Денят е свързан с разходи - данъци, глоби и всякакви други разходи. Въздържайте се да прахосвате пари за развлечения, лимитът ви лесно ще бъде надскочен лесно. В личните отношения срещате подкрепа от жена.

Лъв

Вие сте в центъра на внимание и всички - приятели, съседи, членове на семейството, познати и дори непознати се интересуват от вас. Не се главозамайвайте и бъдете резервирани към непознатите. Разходите не са оправдани.


Дева

Неделният ден ще ви подари срещи и маршрути с различни хора - колеги и роднини. Може да ви се прииска да се занимавате с някакво хоби.

Везни

И у дома, и в службата продължават спорове около ваши ангажименти и идеи. Приятели и любими хора, както и роднини се бъркат в работите ви. Разходите за почивка, пътувания и развлечения са много повече от очакваното.

Скорпион

Денят ще бъде запълнен с работа и почивка в семеен кръг и с любими хора, решаване на жилищни проблеми и общуване с висшестоящите. Роднини и всякакви далечни познати ви дишат във врата. Денят е подходящ за придобиване на знания.


Стрелец

Днес получавате новини отдалече - от приятели, любими хора, добри познати. Реализират се транспортни планове и ви очакват пътувания по работа и развлечение. Възможни са кавги за пари.

Козирог

Затънали сте в срещи и спорове, които ви носят и разходи. Приятел ще сподели времето си с вас.


Водолей

Далече от дома може да срещнете подкрепа, но може и да възникнат спорове и усложнения, в които вие засега не участвате. Семейството и партньорите ще ви помогнат да вземете решения в противоречиви ситуации. Внимавайте при пътувания - възможни са загуби.                  

Риби

Почти всичките ви ангажименти и интереси са свързани с творческа дейност, обществена работа, деца и любими хора. Далеч от дома намирате подкрепа и постигате личен успех.

Още по темата: зодии

Подобни статии